Heel Nederlands
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een arbeidsdeskundig onderzoek

U wilt een arbeidsdeskundig onderzoek laten uitvoeren omdat één van uw werknemers langdurig ziek is en jullie willen hier graag duidelijkheid over. Wij kunnen u hierbij helpen en geven u meer duidelijkheid over hoe het nu verder moet.

Waarom een arbeidsdeskundig onderzoek uit laten voeren?

Een arbeidsdeskundig onderzoek schept veel duidelijkheid over veel dingen omtrent de zieke werknemer. Het geeft duidelijkheid over hoelang de ziekte nog gaat duren, wat de werknemer nog kan binnen uw bedrijf en nog veel meer dingen. Ook is een arbeidsdeskundig onderzoek verplicht, de Wet Verbetering Poortwachter verplicht de werkgever om een arbeidsdeskundig onderzoek uit te laten voeren. Dit wordt gecontroleerd door de UWV. Ook legt de UWV een loonsanctie op als een arbeidsdeskundig onderzoek te laat is ingezet.

Waarom een arbeidsdeskundig onderzoek bij adxpert?

Er zijn natuurlijk veel meer bureaus die een arbeidsdeskundig onderzoek voor u kunnen uitvoeren. Waarom dan kiezen voor adxpert? Binnen ons bedrijf hebben wij verschillende professionals Wij hebben register arbeidsdeskundigen, psychologen, register casemanagers, loopbaancoaches, register mediator, en juristen. Door de vele kennis binnen ons bedrijf en omdat al onze medewerkers werken vanuit de oplossingsgerichte benadering komen we altijd tot de beste oplossing voor iedereen. Adxpert bestaat vanaf 2012 en naast adxpert hebben wij nog de vennootschappen: Spoor2expert, die het tweede spoort traject verzorgen en Arbo&Meer.

Door de verschillende diensten en vennootschappen die wij binnen ons bedrijf hebben, kunnen wij voor elke situatie een goed arbeidsdeskundig onderzoek uitvoeren.

Op onze site kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen waar in staat wat wij voor u kunnen betekenen en hoe het daarna verder in zijn werk gaat. Ook kan u op onze site veel informatie vinden omtrent het arbeidsdeskundig onderzoek.

Hoelang duurt een arbeidsdeskundig onderzoek?

Een arbeidsdeskundig onderzoek hoeft niet lang te duren. Omdat wij begrijpen dat het van belang is dat er zo snel mogelijk duidelijkheid is omtrent de zieke werknemer, hebben wij binnen 5 dagen na aanvraag van het onderzoek het onderzoek al uitgevoerd en vervolgens heeft u binnen 5 dagen het conceptrapport van het onderzoek in uw handen. Dit betekend dus dat dit alles binnen 10 dagen is geregeld. Na het onderzoek gaan wij samen met u kijken wat de beste oplossing is.

Meer informatie over arbeidsdeskundig onderzoek van ADXpert, lees je hier.

Voor meer info :