Heel Nederlands
Image default
Zakelijke dienstverlening

Recht op mijn geld

Niet zo lang geleden was ik op zoek naar een incassobureau, de website van dat bureau is incassoadvocaten.nl (klik op de link om naar de site te gaan). Ik heb een bedrijfje dat goederen naar detaillisten brengt, en daarvoor geld krijgt van de verschillende soorten detailhandel. Deze winkeltjes zitten met name in de stad, denk daarbij aan een kledingwinkel of iets dergelijks. Als startende onderneming is het lastig om continu rond te blijven komen, je bent best wel afhankelijk van je klanten, helemaal als je omzet ook nog niet zo hoog is. Ik heb geen ervaring met klanten die niet betalen, maar hoorde ik van een collega dat ik dan het beste zo een incassobureau kan inschakelen.

Grote kans op mijn geld

Mijn collega vertelde mij dat ik een incassobureau moest inschakelen die de no cure no pay reglement hanteert. Dat wil zeggen dat wanneer ik geen geld kan krijgen van mijn klanten, ik de factuur van het bureau ook niet hoeft te betalen. Dat is toch ideaal? Maar om zo een bedrijf te vinden ben ik natuurlijk eerst gaan Googelen op incassobureau, daar vond ik erg veel bureaus die mij zouden kunnen helpen. Maar ik ben specifiek naar de no cure no pay reglementen gaan kijken en toen kwam ik al snel op de website van Van Loon Incasso Advocaten. Ik had wel een vermoeden dat zij mij zouden kunnen helpen.

 

Van Loon Incasso Advocaten

Ik heb dus Van Loon Incasso Advocaten ingeschakeld. Zij zouden binnen 24 uur een brief naar de debiteur sturen en die afspraak zijn ze al netjes nagekomen. Nu nog hopen dat die een beetje zou schrikken en het geld snel zou overmaken. Dit gebeurde helaas niet. Na enkele weken en twee gesprekken met de debiteur kreeg ik eindelijk mijn geld. Heb jij nou ook een incassobureau nodig? Dan raad ik jou Van Loon Incasso Advocaten aan! 

Voor meer info :