Elke maand hebben we een aantal vazen die extra uitgelicht kunnen worden. Ze zijn uniek in hun soort, maar bovenal erg populair bij zowel bedrijven als consumenten. In het verleden hebben verschillende klanten al een bezoekje gebracht aan Flowertools. Het leuke van onze klanten is dat ze allemaal een eigen unieke smaak hebben. We hebben dus niet één bestseller in juni, maar meerdere vazen die in trek zijn onder onze klanten. Wij hebben een paar echte trendsetters uitgelicht.

Vazen uit de Globus collectie zijn de trend van juni.

De tulpentijd is misschien alweer voorbij, maar deze unieke vaas ziet er nog steeds prachtig uit. Vazen uit de Globus collectie hebben ook een leuk prijsje en zijn al onder de € 30 verkrijgbaar. Bij ons waren ze al favoriet toen we ze voor het eerst zagen bij de producent. Het eerste wat ik riep was: He een tulpenvaas. Als er iets bij Nederland past is het natuurlijk tulpen en deze tulpenvaas is alweer de trend van juni. Combineer het model eventueel met twee vazen zodat je ze leuk op het dressoir kan zetten.

Infinity vazen voor hoge bloemstukken.

Wil je extra genieten van hoge bloemstukken? Infinity brengt kleur in je leven en hebben we zelfs in een vaas van wel 35 cm. Met 35 cm kan je echt alle kanten uit. Zet een paar mooie grote takken in de vaas en het feest is compleet. Wil je graag tips wat er allemaal mogelijk is met Infinity vazen? Bij ons werkt een bloemist met meer dan 30 jaar ervaring in de bloemenwereld. Het was dan ook haar idee om Flowertools op te zetten. Als je een mailtje stuurt dan leggen wij jouw vraag voor aan onze huisbloemist.

 

Voor meer info : http://flowertools.nl/vazen/