Heel Nederlands
Image default
Zakelijke dienstverlening

Coaching in Zeeland, voor als u behoefte heeft aan iemand die met u meedenkt

Soms kunt u behoefte hebben aan een luisterend oor, iemand die echt naar u luistert en die graag met u meedenkt: gebruik maken van coaching in Zeeland kan u hiermee helpen. Door een coach in de provincie Zeeland in te schakelen, kunt u meer rust krijgen in uw hoofd en een beter beeld krijgen van de toekomst in uw loopbaan. Door persoonlijke aandacht en een ontwikkelingsplan ziet u door de bomen het bos weer. Een coach kan per persoon bekijken welke coaching methode er het meest geschikt is. Door gebruik te maken van een op maat gemaakt programma wordt u persoonlijk en doelgericht geholpen.

Als bedrijf gebruik maken van coaching in Zeeland

Als bedrijf kan het ook nuttig zijn om gebruik te maken van een coach. U kunt hierbij zelf de doelen bepalen en deze samen met uw werknemers vervolgens bewerkstelligen. De coach begeleidt het proces door uw werknemers persoonlijk en in verschillende sessies te coachen. Na afloop van het proces worden de vorderingen overgedragen aan het bedrijf en kan de coaching intern verder worden opgepakt.

Coaching in verschillende stappen

Bij HR Consultancy kunt u terecht voor een coaching programma in Zeeland waarbij er verschillende korte coaching gesprekken plaatsvinden gedurende drie tot zes maanden. Tijdens deze verschillende sessies wordt er telkens op één of op een aantal specifieke doelen ingegaan.

Als werkgever gebruikmaken van een coach

Als werkgever heeft u misschien ook weleens de behoefte aan een iemand die met u meedenkt. Of misschien wilt u graag weten hoe u nog beter uw managingtaken uit zou kunnen voeren. Ook voor dit soort zaken zou u gebruik kunnen maken van coaching in Zeeland. De coach beschikt over verschillende methoden waardoor u goed geholpen kan worden. Als u bijvoorbeeld vastloopt tijdens bepaalde werkzaamheden, kan het fijn zijn als u door middel van een coach hieraan kunt werken. 

http://www.hr-consultancy.nl/