Heel Nederlands
Image default
Zakelijk

Leba maakt het gebruik van ICT in het onderwijs makkelijker

 

Digitaal leren wordt steeds belangrijker binnen het moderne onderwijs. Laptops en tablets worden steeds vaker ingezet tijdens de lesuren. Soms dienen ze ter ondersteuning van de lessen, maar het gebruik van ICT binnen het onderwijs lijkt een leidende rol te gaan spelen. Het gebruik van laptops en tablets kan de leermogelijkheden vergroten en vergemakkelijkt het onderwijs. Ook scheelt het een hoop papier. Wanneer boeken digitaal kunnen worden meegenomen scheelt dit voor zowel leraren als leerlingen een hoop gesjouw. Het nadeel van laptops en andere elektronica is echter dat de accu na een aantal uur moet worden opgeladen. Een eenvoudige oplossing hiervoor is het gebruik van Leba oplaadkasten.

Veilig elektronica opladen met Leba

Wanneer er in een klaslokaal een hoop laptops en tablets staan op te laden, is dit uiteraard een goudmijn voor dieven. Gelukkig staat alle elektronica veilig opgeborgen in de oplaadsystemen van Leba. Met Leba geeft u dieven geen kans en kan iedereen ’s avonds met een gerust hart de school verlaten. Het is immers een zeer onaangename verrassing als u ’s ochtends ontdekt dat alle laptops gestolen zijn en dit kost handenvol geld. Neem dus geen risico’s en bescherm de apparatuur van de school met Leba oplaadkasten.

Meer weten? Kijk voor meer informatie vooral verder rond online

Leba oplaadkasten zijn makkelijk in gebruik en bieden u verscheidene voordelen. De opberg en oplaadkasten van Leba hebben de volgende eigenschappen:

  • Alle mobiele devices tegelijkertijd snel opladen en synchroniseren
  • Uw apparatuur is beschermd tegen diefstal
  • De kasten kunnen zowel staand, hangend of verrijdbaar geleverd

Het gebruik van deze kasten biedt voor scholen dus vele voordelen. Met de toekomst op het oog is het een waardevolle investering, want digitalisering neemt een vogelvlucht. Kijk vooral verder rond online als u meer wilt weten.

Voor meer info : http://www.leferinkdocumentworks.nl/opberg-en-oplaadkasten/