Heel Nederlands
Image default
Zakelijk

Een koeltoonbank kopen doe je bij deze specialisten

U bent op zoek naar een koeltoonbank voor uw bedrijf? Kom dan langs bij de winkel van Koeltechnisch Buro Midden Nederland. De showroom bevindt zich in Ingen, vlakbij Veenendaal. Met ruim veertig jaar ervaring helpt dit familiebedrijf u graag met het kiezen van de juiste koeltoonbank voor uw pand. Maak een keuze uit diverse series en voorzie uw klanten of medewerkers van verse producten.

Kies de koeltoonbank die bij uw onderneming past

Bij deze specialisten kunt u terecht voor verschillende soorten koeltoonbanken, waaronder de Koops Classic, de Koops Straight en de Koops Round:

  • De Koops Classic is een koeltoonbank met een compleet afgelaste lekbak. Deze koeltoonbank beschikt daarnaast over ventilatoren, RVS stopcontacten aan de achterzijde, openslaande hefruiten van sterk glas, verlichting onder het betaalplateau en een gegalvaniseerd frame. De stapelhoogte van deze koeltoonbank is ongeveer honderd millimeter. U kiest zelf de gewenste kleur.
  • De Koops Straight maakt het mogelijk om zelf een gewenste opstelling te maken. Hierdoor passen de koeltoonbanken precies. De koeltoonbanken van deze serie beschikken onder meer over geharde openslaande hefruiten, stopcontacten aan de achterzijde, een RVS werkblad, verlichting bij het betaalplateau en hebben een stapelhoogte van circa 150 millimeter. U kiest zelf de kleur en u maakt een keuze uit diverse accessoires, zoals zakkenhouders, een weegschaal en nachtafdekking.
  • De Koops Round zorgt met zijn organische vormen voor een prachtige opstelling. Daarbij kiest u zelf de kleur uit. Een koeltoonbank uit deze serie is onder andere voorzien van een plaatkoeling of geforceerde koeling, een standaard RVS werkblad, hefruiten van gehard glas, een stapelhoogte van circa honderd millimeter en verlichting bij het betaalplateau.

Alle koeltoonbanken zijn zeer geschikt voor het koelen en bewaren van groente en fruit, verpakte vleeswaren en kaas, frisdrank en diverse snacks. De toonbanken worden gekoeld door middel van luchtcirculatie, waardoor de producten langer vers blijven. Zo hoeft er minder weggegooid te worden en word er minder voedsel verspilt.

Kom ook eens langs in de showroom

Dit familiebedrijf is merkonafhankelijk en gebruikt alleen de beste componenten. Hierdoor staan zij uitermate goed bekend bij onder andere supermarkten, ziekenhuizen, zorginstellingen en restaurants. Bent u benieuwd geworden naar de diverse koeltoonbanken van deze specialisten? Kom dan gerust eens langs in de winkel of neem contact op met deze speciaalzaak.

https://middennederland.nl/