Heel Nederlands
Image default
Woning en Tuin

Een stoel bekleden, goed voor jou en het milieu

Er is maar heel weinig nodig om de sfeer van een kamer te veranderen. Een stoel bekleden van je woon-, eet-, of slaapkamer kan maken dat dit meubelstuk er weer zo goed als nieuw uitziet, zonder dat je daar veel geld voor hoeft uit te geven. Dat is dus fijn voor jou maar ook een duurzame keuze. Je stoel krijgt zo een 2eleven.

Bekleden of met stoelhoezen

Je stoel bekleden met nieuwe stoelhoezen maakt dat je snel een eenvoudige stoel omtovert tot stijlvolle elementen. Een stoel bekleden beschermt deze eye catcher ook tegen de vrolijke aanvallen van kinderen of je huisdieren. Ben je uitgekeken op je oude stoel en wil je je stoel bekleden? Er is een ruim assortiment aan stoelhoezen en speel met bijpassende stoffen en kleuren en combineer stoelhoezen met gordijnen en vloerkleden. Of combineer ze met bankhoezen. Het kan al voor een betaalbare prijs want er zijn talrijke aanbiedingen. Je stoel bekleden voor relatief weinig geld is een fluitje van een cent.

Kijk eens naar de uitgebreide collectie aan stoffen

Als je rondkijkt, ontdek je de talrijke modellen stoelhoezen, geschikt voor alle wensen en interieurstijlen. Je stoel bekleden met kwaliteitsstoffen en patronen in de laatste trends geeft je ongetwijfeld een voldaan gevoel. Je kunt je stoel bekleden met onweerstaanbare of uitbundige kleuren en patronen of kiezen voor meer rustige tinten als beige, ivoor en hazelnoot tot meer vitamine en sterke nuances, allemaal geschikt voor zowel klassieke als moderne woningen. Of wat dacht je van stretch stoelhoezen die zich dankzij de verschillende maten en vormen aanpassen aan alle soorten stoelen. De goed bestudeerde vorm en de elastische stoffen maken het mogelijk om stoelen en fauteuils tot in de perfectie te bekleden, zonder die lelijke plooien te vormen die een rommelig en onzorgvuldig effect creëren. Een stoel bekleden met dergelijke materialen en stoffen zorgt voor een ideale combinatie van kwaliteit en de verfijning van de afwerkingen.

Stoel bekleden en zitkussens erbij

Naast stoelhoezen of een nieuw beklede stoel kun je ook kiezen voor andere accessoires. Zo is er ook een enorme keuze aan leuke kussens. Alles is hierbij mogelijk. Of wat dacht van je handige  zitkussens, perfect voor alle stoelen. Want je stoel bekleden is één, maar een bijpassend zitkussentje is als het kersje op de taart. De kussens zijn gewatteerd en bieden een ongeëvenaard comfort. Afhankelijk van je smaak en de vorm van de stoel kun je modellen kopen die met praktische linten aan de rugleuning worden vastgemaakt of die direct op de zitting passen. Je stoel bekleden voor gebruik in de keuken, in combinatie met tafelkleden, kan nu gewoon lekker gemakkelijk. Met de sfeervolle kussens en stoelhoezen wordt je stoel bekleden iets om naar uit te kijken. En ze kunnen ook nog eens zonder problemen worden gewassen zonder hun natuurlijke zachtheid te verliezen, zelfs niet na veelvuldig wassen.

Een stoel bekleden om een andere stijl of sfeer te brengen in een van de ruimtes van je huis of kantoor? Dat kan heel gemakkelijk met zeer betaalbare stoelhoezen. Je zult verbaasd zijn over de uitstraling van je opnieuw beklede stoelen. Onherkenbaar veranderd, maar wel in positieve zin..