Heel Nederlands
Image default
Woning en Tuin

Een opslagruimte met veel mogelijkheden

Een betrouwbare opslagruimte vinden, is zeker niet iets waar u al te makkelijk over moet denken. Het is belangrijk dat u kiest voor een opslagruimte die aan al uw wensen voldoet. Zo moet een opslagplaats in de eerste plaats natuurlijk betrouwbaar zijn. U moet uw (waardevolle) spullen er met een gerust hart achter kunnen laten. Ook is het belangrijk dat de opslagplaats dichtbij uw locatie is, zo kunt u op elk moment bij uw eigendommen.

Veilige opslagruimtes

De opslagruimtes van de Opslagman, kenmerken zich door drie eigenschappen. Ten eerste is het huren van een opslagruimte bij de Opslagman erg veilig. Alle opslagruimtes worden op elk moment beveiligd door middel van camera’s en toegangscontrole. Daarnaast hoeft u er ook niet bang voor te zijn dat uw eigendommen nat zullen worden. De Opslagman zorgt ervoor dat al uw eigendommen in een droge opslagruimte opgeslagen worden.

Opslagruimtes altijd scherp geprijsd

Het tweede kenmerk waardoor de Opslagman zich kenmerkt, is de prijs. Opslagruimten van de Opslagman zijn altijd scherp geprijsd. Via de website van de Opslagman kunt u precies zien hoeveel een bepaalde opslagruimte kost. De Opslagman zorgt er altijd voor dat de prijs die u betaald, nooit verhoogd zal worden. Oneerlijk vinden wij dat. En oneerlijk is de Opslagman zeker niet! Daarnaast is de prijs die u op de website ziet echt de daadwerkelijke prijs van de opslagruimte. Wij maken geen gebruik van bijkomende kosten. Op die manier weet u altijd precies waar u aan toe bent!

Geen last van lastige opzegtermijnen

Het derde kenmerk dat de Opslagman bij haar opslagruimtes biedt, is flexibiliteit. Wilt u geen gebruik meer maken van het huren van een opslagruimte bij de Opslagman? Geen probleem! Wij werken niet met lastige opzegtermijnen, bij ons zegt u uw opslagruimte gewoon van de een op de andere dag op. Maar ook wanneer u nog gewoon gebruik wilt maken van een opslagruimte bij de Opslagman, bent u bij ons op het juiste adres. Bij ons is het namelijk mogelijk om op elk moment uw opslagruimte te wijzigen qua grootte. Zo zit u op elk moment goed bij de Opslagman!

Opslagcalculator

Vul gerust de opslagcalculator op onze website in om te kijken welke scherpe prijs u betaald voor een opslagruimte bij de Opslagman! U kunt ons ook altijd even bellen of mailen voor meer informatie. De opslagruimtes even zien? U bent natuurlijk ook van harte welkom om even langs te komen!

Voor meer info :