Heel Nederlands
Image default
Woning en Tuin

Betaalbare gebieden voor nieuwbouw in Nederland

In Nederland zijn de huizenprijzen zo uit de pan gerezen dat je er haast niet vanuit gaat dat er ook nog plekken zijn waar de nieuwbouwwoningen wel nog betaalbaar kunnen zijn. Hierdoor wordt er voorbijgegaan aan grote gebieden waar je voor relatief lage prijzen, geweldig kunt wonen. Denk in dit geval eens voorbij de Randstad en meer in de richting van de provincie Drenthe. Ook dit gebied is namelijk enorm in ontwikkeling en er worden tal van projecten ontwikkeld voor nu en in de toekomst om nieuwe woningen te realiseren en nieuwe inwoners te huisvesten.

Wanneer je op zoek bent naar een nieuwbouwwoning in Nederland is het zeker verstandig om ook de huidige en toekomstige nieuwbouwwijken in de provincie Drenthe in de gaten te houden.

Drenthe is een hotspot

Het afgelopen jaar zijn er verscheidene projecten uitgetekend die zo langzaam maar zeker steeds meer vorm krijgen en gerealiseerd gaan worden in de provincie Drenthe. In Emmen is het project Heldenhof waarvan de bouw in januari 2020 zal beginnen en is van het project Nooitgedacht de verkoop van de tweede fase van start gegaan. Deze benaming is toepasselijk aangezien je allicht nooit aan Drenthe had gedacht, maar door dit aanbod met hele andere ogen naar deze provincie kijkt.

Een provincie die bekend staat om zijn Hunebedden weet woonwijken te creëren die trendy en eigentijds zijn. Woningen met veel ruimte zowel binnen als buiten en waar je je vrij voelt, vanwege de landelijke omgeving.

Je bent op de hoogte

Door het vriendelijke en rustige karakter van de provincie is ook de berichtgeving over deze projecten prettig en voel je je al gauw persoonlijk verbonden. Je krijgt alles mee van de tekeningen tot de start van de bouw, met letterlijk de bouwhelmen en graafmachines die eraan te pas moeten komen. Daarnaast worden er informatieavonden georganiseerd waar je alle mogelijkheid hebt om tekst en uitleg te krijgen als het gaat om de te bouwen woningen en woonwijken. Dit geeft duidelijkheid en transparantie waardoor je met een gerust hart in een Drents avontuur kan stappen.

Dat je niet de enige bent die een dergelijk avontuur wel ziet zitten, blijkt uit de grote interesse en de snelheid waarmee bepaalde projecten uitverkocht raken. Niet om je een opgejaagd Randstad gevoel te geven, maar ook in Drenthe dien je je tijdig in te lezen en je wensen kenbaar te maken. Het is namelijk zo dat uit de dagelijkse updates blijkt dat van nieuwe projecten de eerste woningen getekend en direct verkocht kunnen zijn.

https://www.nieuwwonendrenthe.nl/nieuwbouw

Gerelateerde artikelen

Verschillende soorten gordijnen: dit zijn je opties

Uitvaart Arnhem, afscheid in schoonheid

Tuinman Rotterdam