Heel Nederlands
Image default
Woning en Tuin

Bescherm je waardevolle spullen in huis!

Het aantal inbraken stijgt jaarlijks in Nederland en mensen hebben steeds minder respect voor andermans bezittingen. De ene inbraakgolf volgt de andere op en ondanks dat de politie z’n best doet wordt er zelden iets teruggevonden.

 

Inbrekers willen binnen een paar minuten weer uit je huis zijn. Als je je spullen in een degelijke en verankerde kluis opbergt is de kans groot dat de inbrekers het hazenpad kiezen zonder je spullen mee te nemen. Een kleine losse kluis, die niet verankerd is nemen ze gewoon in z’n geheel mee ..

 

Kluis&Co is de nieuwe Nederlandse webshop op het gebied van kluizen en archiefkasten. Een kluis kopen bij Kluis&Co betekent niet alleen goede prijzen, maar ook nog eens aanvullende diensten van een erkend beveiligingsbedrijf.

 

Het bedrijf achter Kluis&Co is het ervaren beveiliginsgbedrijf Kop Beveiliging uit Leerdam (Gederland). Kop Beveiligig heeft diverse certificaten en keurmerken, waaronder het Politie keurmerk Veilig Wonen.

 

Kop Beveiliging zorgt ook professionele installatie en geeft daarnaast beveiligingsadvies. In de gebruiksvriendelijke en moderne webshop van Kluis&Co vind je niet alleen tientallen producten van de beste en bekendste merken, maar ook veel tips en nieuws op het gebied van beveiliging tegen diefstal of brand.

 

Ben je partivulier en zoek je een kleine of mobiele kluis? Of zoek je als ondernemer een flinke brandwerende archiefkast? Kluis&Co heeft het allemaal. Je kan in de webshop eenvoudig en veilig betalen via iDeal of PayPal. Naast het enorme assortiment kluizen en archiefkasten kun je bij Kluis&Co ook terecht voor accessoires zoals sloten, extra planken etc. Beveilig je kostbare bezit en documenten tegen diefstal en brand met de producten van Kluis&Co.

Voor meer info : http://kluisenco.nl/