Heel Nederlands
Image default
Winkelen

Bijzondere trouwringen voor een bijzondere gebeurtenis

Ben je van plan om binnenkort te gaan trouwen? Dan wil je natuurlijk ook speciale trouwringen die voldoen aan jullie persoonlijke wensen. Op de website van Bijzondere Trouwringen vind je een ruime collectie aan ringen van diverse metalen zoals: goud, platina, titanium, zirkonium, edelstaal, palladium en fair gold. Wil je graag een gouden ring? Dan zou je ook eens kunnen kijken naar fairtrade trouwringen van goud. Dit goud is gerecycled of eerlijk gedolven. Bij recycling worden opgekochte sieraden omgesmolten. Wanneer je hiervoor kiest, zijn er gegarandeerd geen mensenrechten voor geschonden en worden er geen delving werkzaamheden uitgevoerd waardoor het milieu niet belast wordt. Naast gerecycled goud kun je ook voor kiezen voor eerlijk gedolven goud. Bij bijzonderetrouwringen.nl kun je fairtrade trouwringen laten maken met het label Fairtrade Fairmined. Dit goud komt uit Zuid-Amerika. De mijnwerkers hebben een eerlijke prijs gekregen en de natuur is minimaal belast.

Opvallende zirkonium ring

Ben je op zoek naar een opvallende ring? Denk dan eens aan zirkonium trouwringen. Dit metaal kan zwart gemaakt worden. Ook kun je dit metaal mooi combineren met witgoud of roodgoud en kun je een briljant toevoegen. Daarnaast is zirkonium sterk en licht in gewicht wat het prettig maakt om te dragen. Zirkonium komt niet voor in de natuur maar wordt verkregen uit het mineraal zirkoon. Zirkoon kan daarnaast ook geslepen worden tot edelsteen en toegevoegd worden aan een ring.

Meer over Bijzondere Trouwringen

Op de website van bijzonderetrouwringen.nl vind je trouwringen die gemaakt zijn door een echte goudsmid. Je hebt hier de mogelijkheid om je persoonlijke wensen of een eigen ontwerp aan de goudsmid voor te leggen. Ook als jullie als stel verschillende smaken hebben kan de goudsmid dit verwerken in twee ringen die voldoen aan jullie persoonlijke smaak. Zo kan hij twee ringen maken die niet helemaal hetzelfde zijn maar toch bij elkaar passen.

https://www.bijzonderetrouwringen.nl/