Heel Nederlands
Image default
Webdesign

De kosten van het laten maken van een kwalitatief goede website

Ben je van plan een nieuwe website te laten maken, dan heb je waarschijnlijk al wat voorwerk gedaan. Je hebt bijvoorbeeld op Google gezocht naar “website laten maken Den Haag”. Dat is al een juiste stap de goede richting in. Want het is wel erg fijn als het full service internet bureau dat je kiest niet te ver bij jouw woning of bedrijf vandaan is. Ondanks het mogelijk is om een nieuwe website te laten maken geheel via online contact is het soms toch wel fijn als je bij elkaar zit in “levende lijve”.

Groot verschil in de prijs van een nieuwe website

Na je zoektocht naar de beste maker voor jouw nieuwe website ben je er waarschijnlijk achter gekomen dat er nogal wat prijsverschil zit in de diverse aanbieders. Dit komt omdat iedere webdesigner anders werkt. Stel je wilt een WordPress website laten maken, dan heb je 3 opties.

Website laten maken optie 1

De goedkoopste optie is het laten gebruiken van een standaard template. WordPress heeft prachtige templates die binnen enkele minuten online staan en daarna alleen nog maar gevuld hoeven te worden met jouw eigen informatie. Het grote nadeel van zo’n standaard template is dat er zeer veel bedrijven dezelfde template gebruiken, je hebt dus geen unieke website. Het grote voordeel is dat deze manier van website maken wel heel simpel en snel is en weinig kost, denk aan enkele honderden euro’s. Je zou het eventueel nog zelf kunnen doen!

Website laten maken optie 2

Een volgende optie is dat de maker gebruik maakt van een tool. Met deze tool kun je vaste onderdelen op een website zetten. Waardoor je in een soort “blokken” de website kunt opbouwen. Deze techniek is iets ingewikkelder maar nog steeds wel snel te realiseren door een minder bekwame maker. Je hebt helaas nog steeds geen unieke website ondanks de website er al wel wat beter uitziet. De prijs van zo’n website ligt meestal rond de 1000 euro.

Website laten maken optie 3

Kies je voor webdesign optie 3, dan kies je voor de ultieme manier van het maken van een website. Deze manier beheersen alleen echte webdesigners met grote kwaliteiten. Je nieuwe website wordt namelijk geheel vanuit het niets opgebouwd aan de hand van codes en programmataal. Het kan niet anders zijn dan dat je een unieke website krijgt bij optie 3. Een website die nooit eerder is ontwikkeld en precies aansluit bij al je wensen die je voor ogen had.

Webactueel maakt alleen optie 3 websites

Kies je voor optie 3 dan dien je ongeveer 1500 euro te investeren voor een nieuwe website. Het kan zijn dat de prijs hoger uitvalt als je speciale wensen hebt. Webactueel heeft een team met webdesigners voor je klaar staan die je graag helpen bij het maken van de perfecte website. Wij plannen graag een vrijblijvend en gratis adviesgesprek in voor je, twijfel niet en neem contact met ons op zodat wij kunnen laten zien wat er allemaal mogelijk is!

Voor meer info : https://webactueel.nl/