Heel Nederlands
Image default
Vervoer en transport

Waarom kiezen voor Keurmerkverhuizer in Rotterdam

 

Keurmerkverhuizer is een voordelig verhuisbedrijf met betrouwbare en persoonlijke service.
Een verhuizing is altijd een hele onderneming, of het nu om een woning gaat of een bedrijf en of het om een spoedverhuizing gaat of dat u alle tijd heeft. Er moet altijd veel geregeld worden. Dat begint vaak al een aantal weken voor de verhuizing. Keurmerkverhuizer doet er alles aan om uw verhuizing zonder zorgen te laten verlopen. Wij helpen u door middel van goede service en handige tools, zoals verhuischecklists, door die roerige periode heen. Ook is het mogelijk om in onze verhuiswinkel materialen aan te schaffen die uw verhuizing een stukje gemakkelijker maken. En wat dacht u van onze montageservice: u kunt uw meubels door onze medewerkers laten demonteren en op de plaats van bestemming weer laten monteren. Ook kunnen we helpen met het netjes opleveren van uw oude woning of bedrijfspand.

 

 

Wanneer u zich bij ons aanmeldt via de invullijst op onze website, per mail of per telefoon, nemen we vervolgens al uw wensen met u door en bieden een offertebedrag op maat. Door onze effciënte werkwijze kunnen wij zeer voordelige tarieven hanteren voor uw verhuizing. Wij zijn dan ook het goedkoopste verhuisbedrijf van Rotterdam. Wanneer er een bedrag is afgesproken, dan staat dat uiteraard vast. Dat biedt u als klant de zekerheid dat uw verhuizing voor dat bedrag wordt uitgevoerd, zonder naheffing.

Kwaliteit en beoordeling

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Onze medewerkers zijn goed getraind en zeer ervaren. Zij zullen er alles aan doen om uw verhuisdag zo plezierig en stressvrij mogelijk te laten verlopen. We staan dan ook hoog aangeschreven in Rotterdam en omgeving. Zowel op de verhuiswebsite Sirelo.nl als op Google Plus worden wij aangemerkt als best beoordeelde verhuizer van Rotterdam.

Verzekering

Een goede verzekering is een belangrijk onderdeel van goede kwaliteit. Uiteraard doen onze medewerkers er alles aan om uw verhuizing zonder schade en ongemakken te laten verlopen. Wanneer er onverhoopt toch tijdens de verhuizing iets breekt of anderszins schade ontstaat, is het goed om te weten dat wij volledig verzekerd zijn voor aansprakelijkheid tijdens de verhuizing. Gedurende de gehele verhuisdag is uw inboedel verzekerd tijdens inladen, transport en uitladen. 

Opslag

Het kan voorkomen dat u niet uw hele inboedel kunt verhuizen naar uw nieuwe woning, bijvoorbeeld wanneer u gaat verhuizen naar een zorginstelling of seniorenwoning. U kunt meubelen en inventaris die u niet kunt meenemen naar uw nieuwe woning tijdelijk bij ons opslaan, totdat u er een goede bestemming voor heeft gevonden.

Heeft u nog vragen of wilt u een offerte aanvragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

https://www.keurmerkverhuizer.nl/