Heel Nederlands
Image default
Bedrijven

Waarom kiezen voor Andersgedenkmonumenten

Afscheid nemen van een dierbare is misschien wel het moeilijkste wat er is. Om uw de herinnerring aan uw dierbare levend te houden, is het fijn om een persoonlijke herinnering te hebben aan de overledene. Andersgedenkmonumenten begrijpt dit. Daarom willen wij u dan ook de meest persoonlijke manier van herdenken bieden. Dit doen wij onder andere door het maken van speciale en bijzondere gedenkmonumenten. Zo leveren wij urnen, massieve zerken en nog veel meer. Graag willen wij u drie redenen geven wat ons anders maakt en waarom u moet kiezen voor onze service. 

Uniek

Omdat iedere persoon uniek is, bieden wij maatwerk aan. Om er achter te komen wat uw wensen en behoeftes zijn, gaan wij graag persoonlijk met u in gesprek. Dit gesprek is geheel vrijblijvend en kan plaatsvinden in onze showroom of bij u thuis. Tevens kan de afspraak ook s ’avonds en in het weekend worden ingepland. Tijdens dit gesprek gaan we samen met u kijken naar een voor u uniek en passend ontwerp. Wij hebben een ruim assortiment aan gedenkmonumenten en gebruiken alleen de beste materialen. Ook bieden wij naast ons normale assortiment ook Chinese grafmonumenten en Islamitische grafstenen aan.

Nauwkeurig

Nauwkeurigheid staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom hebben wij louter vakmensen in dienst die met enthousiasme en passie werken. Geen ontwerp is voor ons te klein of groot. Nadat wij uw wensen in kaart hebben gebracht gaan wij voor u aan de slag met maken van uw gedenkteken. Wij streven altijd voor perfectie, hoe moeilijk dat soms ook is. Mede hierdoor bieden wij u een 100% tevredenheidsgarantie. Hiermee garanderen we u ervan dat al uw wensen en ideeën, ook echt terugkomen in het door ons aangeleverde ontwerp en uiteindelijke product. Dit alles met het doel om u een mooi en blijvend aandenken te kunnen geven.

Duurzaam

Een balans vinden tussen mens en milieu kan soms lastig zijn. Wij vinden het daarom ook erg belangrijk dat u de keuze heeft uit grafstenen en monumenten die niet alleen mooi of bijzonder zijn, maar ook duurzaam zijn. Hiervoor selecteren wij alleen de beste materialen. Een van de materialen die wij gebruiken om ecologisch verantwoorde gedenktekens en monumenten te maken is natuursteen. Dit type steen heeft een uniek karakter en biedt een goede basis waaraan glas, cortenstaal of roestvrij staal kan worden toegevoegd. Zo eert u het verleden, maar kiest u tegelijkertijd ook voor de toekomst.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een gesprek.

https://www.andersgedenkmonumenten.nl/