Heel Nederlands
Image default
Vervoer en transport

Schiphol Taxi als VIP taxi

Schiphol taxi als VIP taxi

Altijd al een exclusief ritje willen maken in een auto van je dromen? Wil je een keertje met extra luxe en comfort vervoerd worden? Of heb je een speciale klant die je met de nodige luxe wilt laten vervoeren van Schiphol naar het hotel of misschien wel een speciale meeting?  

 

Voor deze speciale gelegenheden heeft Schiphol taxi de VIP taxi. De VIP taxi is een taxi die meer te bieden heeft dan de standaard Schiphol taxi. Er wordt dan een taxi ingezet van de merken Mercedes (E-Klasse en S-Klasse) of BMW (5 serie of 7 serie). Zie hier zakelijk vervoer Deze taxi’s zijn van alle luxe voorzien en bieden net even die extra chique uitstraling die je je zakelijke klanten wilt laten zien.

 

Ook zal de chauffeur tip top gekleed zijn en in een net pak verschijnen. De chauffeurs van deze taxi’s zijn speciaal geselecteerd en worden onder andere gescreend op hun kennis van de Engelse taal. Deze Schiphol taxi is dus ideaal om je internationale klanten in op te halen en hen alle luxe te voorzien tijdens hun ritje van Schiphol naar het hotel waar ze zullen verblijven.

 

Op zoek naar meer mogelijkheden op het gebied van zakelijke Schiphol taxi? Op de website van Schipholtaxi kun je meer informatie vinden voor een taxi naar Schiphol en deze taxi’s bestellen.

 

De standaard taxi’s van Schiphol taxi zijn overigens ook van alle luxe voorzien en het zijn stuk voor stuk nette degelijke auto’s waarin je met alle nodige comfort kunt reizen. Schiphol taxi heeft taxi’s van de volgende merken: Chrysler Voyager, Mercedes M Klasse en het nieuwe type Kia Sportage.

Of je voor de luxe variant gaat of voor de standaard taxi kiest. Schiphol taxi brengt je overal naar toe.

Voor meer info :