Heel Nederlands
Image default
Vakantie

Uw camperzaak voor al uw kampeerbenodigdheden

Hoe fijn is het idee om een camperzaak te hebben waar u voor werkelijk alles terecht kan voor uw caravan of camper? Eén plek om reparaties te laten uitvoeren, een fietsenrek of navigatie te laten plaatsen, om onderhoud te laten plegen en waar u uw kampeerbenodigdheden kunt aanschaffen. Deze plek kunt u in Budel vinden. Daar is de caravandealer Tjeu van Horne Kampeercentrum gevestigd. Naast voor al het voorgaand genoemde kunt u hier ook terecht voor het aanschaffen van een camper of caravan. Ze hebben zowel nieuwe modellen in het assortiment als kwalitatieve tweedehands exemplaren, die door de camperzaak zijn aangekocht.

Ook voor verhuur van campers

Ook het huren van een camper behoort tot een mogelijkheid. Het huren van een camper is ideaal voor mensen die willen uitproberen of het aanschaffen van een camper iets voor hun is, maar ook natuurlijk voor mensen die niet willen vastzitten aan het bezit van een camper. Huurt u een camper via deze camperzaak, dan hoeft u eigenlijk alleen maar uw spullen te pakken en te gaan. Alles wat u verder nodig heeft voor uw kampeertocht is aanwezig.

Kampeerartikelen aanschaffen

De caravandealer heeft ook een ruim assortiment aan kampeerartikelen. De catalogus is op de website te raadplegen. Het aanbod is zeer ruim en divers. U kunt er bijvoorbeeld terecht voor barbecues in alle soorten en maten, toiletvloeistof, kampeerstoelen en uiteraard voor camper en caravan reserve onderdelen. Dit is nog maar een kleine greep uit het ruime assortiment. De caravandealer heeft ook producten van het kwalitatieve merk Detheffs in het assortiment. Veel klanten ervaren het als zeer prettig dat de camperzaak ook kampeerbenodigdheden aanbiedt. Het gebeurt tenslotte maar al te vaak dat iets aan vervanging toe is. Bijvoorbeeld een kampeerstoel die zijn beste tijd heeft gehad of haringen die weg zijn geraakt of verbogen zijn.