Heel Nederlands
Image default
Vakantie

Lekker weg in Nederland? Boek een glamping

Wanneer je een korte break wilt, heb je een zee aan mogelijkheden. Je zou een weekendje New York kunnen boeken, of een korte trip naar Barcelona. Maar laten we eerlijk zijn: zo’n korte vliegvakantie geeft je dan wel iets leuks om over te vertellen, maar of je ermee tot rust kunt komen? Dat is een andere zaak. Want laten we wel wezen, het vliegtuig vliegt altijd midden in de nacht, op een moment dat het lastig is om op Schiphol te komen. Bovendien is er nog zoiets als vliegschaamte.

Gelukkig is er ook in Nederland genoeg te beleven. Boek eens een overnachting op één van de vele glampings die Nederland rijk is. Wanneer je kiest voor glamping (glamorous camping) kies je voor een luxe kampeervakantie op één van de betere vakantieparken of glampings in Nederland.

Waar moet je aan denken bij glamping? In ieder geval niet aan een eindeloze gestuntel met tentstokken, scheerlijnen en haringen. Want bij glamping staat je luxe en ruime safaritent, lodge of tiny house voor je klaar wanneer je aankomt. Helemaal ingericht en schoongemaakt. Glamping maakt ook een eind aan het slapen op een luchtbed, want je slaapt gewoon in een normaal bed, met een normaal matras. Dat betekent niet dat je normaal slaapt, want als tijdens een glamping vakantie in Nederland ben je de hele tijd lekker in de natuur en de buitenlucht. De ervaring leert dat je daardoor stukken beter slaapt dan gebruikelijk.

Glamping in Nederland: het kaf en het koren

De afgelopen jaren heeft glamping in Nederland sterk aan populariteit gewonnen. Terecht, vinden wij. Maar zoals dat gaat bij een trend, zijn er een aantal cowboys op de markt gekomen. Ze lokken je met mooie advertenties en foto’s. Maar bij aankomst blijkt het dak van je lodge te lekken, of blijken er scheuren in het doek van je safaritent te zitten.

Kies daarom voor glampings.com voor een onafhankelijke selectie van de beste glampings in Nederland. Om bij ons op de site te komen, moet de Nederlandse glampingaanbieder voldoen aan de hoogst mogelijke standaarden. Dat betekent niet alleen dat je accommodatie in topconditie moet zijn, ook de overige faciliteiten van het vakantiepark of de camping waar je verblijft zijn van het hoogste niveau.

Kom eens langs op glampings.com, bekijk het aanbod en boek jouw glamping vakantie in Nederland met slechts een paar muisklikken.