Heel Nederlands
Image default
Tweewielers

Lekker Nederlands: elektrische transportfietsen van Gazelle

Op zoek naar een fiets met net een beetje extra ruimte? Dan kan een transportfiets het ideale vervoermiddel zijn. Deze fiets biedt namelijk voor een krat of mand, doordat er een voordrager aan de fiets gemonteerd zit. Dit krat biedt ruimte voor boodschappen, een sporttas of een tas vol schoolboeken. Ideaal dus voor iedereen die de fiets gebruikt om naar werk of school te rijden. En ben je op zoek naar net wat extra comfort? Kies dan voor de elektrische transportfiets van Gazelle.

Kenmerken elektrische transportfiets Gazelle

Een belangrijk kenmerk van de elektrische transportfietsen van Gazelle is het lichte gewicht van minder dan 15 kilo. Door het lichte frame merk je bijna niets van het extra gewicht dat ontstaat door de motor voor de trapondersteuning. Zo blijf je makkelijk manoeuvreren, zelfs in een krappe fietsenstalling of een drukke binnenstad. Ook de plek van de motor kan deze wendbaarheid beïnvloeden. Bij de meeste modellen van Gazelle zit de motor achterop. Handig, want zo verdeel je het gewicht van de accu en het gewicht op de voordrager goed over de fiets. In evenwicht blijven is hierdoor heel makkelijk. Nog meer wendbaarheid nodig? Dan zijn er ook modellen met een middenmotor. Hierdoor komt het gewicht op het midden van de fiets te liggen.

Gazelle elektrische transportfiets voor dames en heren

De elektrische transportfietsen van Gazelle zijn er voor dames en voor heren. Alle modellen bieden ruimte om een mand of krat op de voordrager te plaatsen. Daarnaast is er ook een model moederfiets. Deze moederfiets biedt extra ruimte voor een kinderzitje voor en achter, terwijl ook het voorrek niet ontbreekt. Maak je geen zorgen om al dat extra gewicht. Het robuuste frame van deze fiets kan dat prima aan. Zo fiets je veilig en snel de ochtendspits voorbij!

 

Voor meer info : https://fietsvergelijkers.nl/elektrische-transportfietsen/