Heel Nederlands
Image default
Telefonie

Oh nee, er zit een barst in mijn IPhone

Het lijkt wel een porseleinen bordje, het scherm van een IPhone. Het aantrekkelijke glas waaruit de IPhone voornamelijk bestaat, is ook het meest kwetsbaarste en daardoor komen de meeste mensen terecht bij de reparateur. Een flinke barst in je IPhone hebben is geen pretje en het is dan ook meer dan logisch dat je het zo snel mogelijk wil hebben gemaakt. Vaak kun je alles op je telefoon niet goed zien door de barsten en het kan ook erg gevaarlijk zijn. Als er bijvoorbeeld wat glassplinters los zitten kun je je vingers er aan openhalen en dat is natuurlijk niet de bedoeling. Er zijn meerdere opties om jouw iPhone scherm reparatie in Utrecht en die gaan we bespreken in dit artikel.

 

Naar de Apple Store

Waarschijnlijk is naar de Apple Store gaan het eerste wat in je opkomt als je denkt aan het repareren van je IPhone. Want de IPhone is van Apple en dan is dit de beste optie. Het is zeker waar dat je bij de Apple Store goede kwaliteit kan verwachten maar het wordt hoogstwaarschijnlijk toch echt wel heel erg duur om het scherm te laten vervangen. Als je van plan bent een gratis reparatie te fixen is de kan heel klein dat je die krijgt. Bij een fysieke schade geven ze dat niet zomaar weg. Je kunt namelijk zien dat het daadwerkelijk jouw eigen schuld was en geen fout vanuit Apple. Ook als je AppleCare+ moet je vaak wel betalen. Dus je kunt beter nog even verder kijken naar de andere opties.

 

Zelf repareren

Je IPhone zelf repareren? Ja dat kan zeker. Er staan een paar instructie video’s op het internet die laten zien hoe je zelf het scherm van je IPhone kunt vervangen. Dit is echter wel flink af te raden omdat het vrij moeilijk is om een scherm zelf te vervangen. Als je het scherm moet vervangen wil je natuurlijk dat je er lang mee kan en dat hij goed is gezet. Dit kan echter flink misschien als je het toch zelf probeert en dan zit je uiteindelijk met meer problemen. Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat je andere onderdelen van de IPhone hebt beschadigd. Je kunt het dus beter laten repareren bij een goede reparateur die het meteen goed doet.

 

Reparatie bij een lokale Reparateur

Dan kun je nog altijd terecht bij een lokale reparateur zoals GRC in Utrecht voor het laten repareren van je IPhone. Veel mensen kiezen voor deze optie en dat is ook niet gek. Je krijgt namelijk een goede en snelle service die ook nog eens erg goedkoop is.