Heel Nederlands
Image default
Industrie

Ga naar Verzinkerij Rijen voor veilig staal

Bent u opzichter of aannemer van een bouwproject en werkt u met staal? Zorg er dan voor dat uw constructie veiligheid biedt aan de nieuwe bewoners of andere gebruikers van het pand. Laat het staal verzinken bij Verzinkerij Rijen in Gilze-Rijen. Door het verzinken van staal voorkomt u dat de constructie gaat roesten en aangetast wordt als het in aanraking komt met zuurstof en water. Daarnaast zorgt het ervoor dat het staal amper onderhouden hoeft te worden. Door uw constructie te bouwen met thermisch verzinkt staal biedt u daarom niet alleen veiligheid voor de toekomst, maar maakt u ook een slimme investering in uw project. 

De normen voor verzinken waar dit bedrijf mee werkt

Het vakkundige bedrijf Verzinkerij Rijen heeft een aantal normen waar zij onder werken tijdens het verzinken van staal. Allereerst de EN ISO 1461. Deze norm gaat over eisen die gesteld worden aan het gesmolten zink in het proces. Het bevat eigenschappen en beproevingsmethoden van thermisch verzinkt staal. Daarnaast wordt er door het professionele team van dit bedrijf ook volgens de EN ISO 14713 norm gewerkt. Deze norm beschrijft eisen waaraan een ontwerp van een stalen constructie aan moet voldoen om zo goed en veilig het verzinkproces in te gaan. Het beschrijft ook de mate van corrosiewiering die de deklagen van zink bij toepassingen op ijzeren en stalen voorwerpen in verschillende milieus moet hebben. Omdat dit bedrijf onder deze normen werkt, bent u verzekerd van de beste kwaliteit en veiligheid in uw project.

Vraag een offerte voor uw bouwproject aan

Wilt u het staal van uw constructie laten verzinken bij Verzinkerij Rijen? Vraag dan eenvoudig een offerte aan bij deze professionals. Op hun website vindt u een handige checklist over waar uw staal aan moet voldoen en welke zaken u door moet geven bij het aanvragen van de offerte voor thermisch verzinkt staal.

https://verzinkerij-rijen.nl/