Heel Nederlands
Image default
Hobby en vrije tijd

Hét cadeau bij zwangerschap

Vanaf het moment dat je een positieve test in handen hebt begint er een heel spannende en bijzondere tijd. De voorbereidingen op het bevallen, de komst van een kindje en alle lichamelijke veranderingen die erbij horen. Deze spannende tijd is het meer dan waard om vast te leggen en stil te staan bij elke verandering.

 

Dit kan perfect in het invulboek zwangerschap. Hierbij vul jij alle belangrijke en mooie momenten in tijdens je zwangerschap. Het boek bevat alle momenten die het verdienen om bij stil te staan. Van de positieve test, het vertellen aan de omgeving tot het eerste schopje aan toe. Daarnaast is er meer dan genoeg ruimte voor je eigen inbreng. Ook kun je hierin de leukste foto’s toevoegen. Van bijvoorbeeld echo’s en buikfoto’s tot foto’s van het kamertje. Wanneer je het invulboek zwangerschap helemaal invult heb jij aan het eind van je zwangerschap een prachtig naslagwerk van deze bijzondere periode. Zo leuk dat je kindje dit straks allemaal terug kan lezen hoe jij deze tijd beleeft hebt.

 

Ben jij zelf niet zwanger, maar op zoek naar een leuk cadeau? Voor een babyshower of een vriendin die net een positieve test heeft gedaan? Dan is dit invulboek perfect! Of ben jij een toekomstige oma en wil jij je dochter of schoondochter een bijzonder cadeau geven? Geef dan een invulboek zwangerschap cadeau. Zo kan zij deze bijzondere periode in haar leven op unieke wijze vastleggen. Een tip hierbij; heb jij als toekomstige oma vroeger zelf ook een invulboek ingevuld van je dochter? Geef deze dan samen met haar eigen invulboek cadeau. Als zwangere vrouw is het namelijk heel bijzonder om te lezen hoe je eigen moeder de zwangerschap ervaren heeft.

Eigenlijk mag het 9 maanden boek om in te vullen gewoon niet ontbreken in je kast. Zo’n bijzondere periode verdient het om vastgelegd te worden.