Heel Nederlands
Image default
Hobby en vrije tijd

Geef een wensballon cadeau!

Bent u op zoek naar een origineel verjaardagscadeau voor een jarige, iemand die een opkikker kan gebruiken of bijvoorbeeld iemand die geslaagd is? Geef een wensballon cadeau! Een wensballon is een originele manier om iemand succes of geluk te wensen in een bepaalde periode of na bijvoorbeeld het behalen van een diploma of rijbewijs. Een wensballon is vaak groter dan een standaardballon en wordt ontstoken voordat deze opstijgt. Door het materiaal en het ontstekingsmechanisme blijft de wensballon omhoog gaan. Een origineel cadeau, die u samen met de ontvanger kunt ontsteken en kunt laten opstijgen. Tijdens het opstijgen van de wensballon mag u een wens doen, uiteraard wel in het geheim! Welke wens doet u? 

Een wensballon hoeft u natuurlijk niet weg te geven! Het kan ook leuk zijn voor uw eigen gezin, bijvoorbeeld rond de jaarwisseling als meer mensen een wensballon laten opstijgen om het goede jaar goed te beginnen.

 

Het idee achter een wensballon

Een wensballon heeft een uniek ontstekingsmechanisme, waarmee u de ballon kunt laten opstijgen. Op het moment dat u dit mechanisme activeert en de ballon loslaat, zal deze tot grote hoogte stijgen en niet meer landen, voordat de ontsteking stopt. U ziet de wensballon in de meeste gevallen dus niet meer terug na de ontsteking hiervan. Officieel gezien mag je pas een wensballon kopen en oplaten als je ouder bent dan 18 jaar. De wensballon is bijvoorbeeld niet te vergelijken met een ballon, die door helium opstijgt. U kunt een wensballon het beste gebruiken op een vrijwel windstille dag, omdat de ballon dan hoger zal komen en niet direct in de richting van uw buren waait.

 

Verschillende kleuren wensballonnen

Wensballonnen worden in tal van verschillende kleuren aangeboden, zoals een witte, rode of bijvoorbeeld roze wensballon. Zo vindt u altijd een wensballon die aansluit bij de ontvanger ervan! Een meisje zal vrolijker worden van een roze ballon, terwijl een jongen liever een stoere kleur heeft. Het materiaal waarmee de wensballonnen gemaakt worden zorgen voor een speciaal effect, als u de ballon pas in het donker ontsteekt. Dit ziet er zeer fraai uit en levert een enigszins magisch aanblik op! Ideaal voor het doen van een mooie wens.

 

Een wensballon online bestellen

Wilt u zelf ook een wensballon kopen of cadeaugeven aan iemand anders? Het is tegenwoordig heel eenvoudig om uw wensballon online te bestellen. In de webshop Dutch-Pyro.nl wordt een breed scala aan wensballonnen aangeboden, die u vaak binnen een of twee dagen al in huis heeft!

Voor meer info : http://www.dutch-pyro.nl/