Heel Nederlands
Image default
Alarmsysteem

Voorkom een inbraak in uw woning met inbraakbeveiliging

Vanzelfsprekend wilt u de kans op een inbraak in uw woning zo klein mogelijk maken. Bij een inbraak kunt u waardevolle en dierbare voorwerpen verliezen, kunnen er gevaarlijke situaties ontstaan door het geweld van inbrekers en kunnen uw sloten kapot gemaakt worden. Door te kiezen voor de juiste inbraakbeveiliging in uw woning kunt u de kans op een inbraak zo goed mogelijk minimaliseren. Schakel de hulp van een erkende slotenmaker of slotenspecialist in om u hierbij te helpen.

Tip: koop alleen inbraakbeveiligingscomponenten die voorzien zijn van het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Zo weet u zeker dat de beveiligingscomponenten naar behoren werken als u te maken zou krijgen met een inbraak in uw woning. Niet alle inbraakbeveiliging in bouw- en hobbywinkels is voorzien van dit keurmerk.

Verschillende vormen van inbraakbeveiliging

Inbraakbeveiliging komt in verschillende vormen voor. Naast de juiste sloten voor uw ramen en deuren kunt u bijvoorbeeld denken aan anti-inbraakstrips, magneetcontacten op uw deur en deurpost, een elektronische camera of bewegingssensoren. Een slotenmaker zal u doorgaans aanraden om voor de beveiliging van uw deuren in huis cilindersloten te gebruiken met minimaal twee contactpunten in de deurpost. Des te meer contactpunten een slot heeft, des te lastiger het voor een inbreker wordt om deze open te breken. De kans is immer groot dat een inbreker betrapt zal worden!

Naast goede sloten kunt u een elektronische camera ophangen rond uw deur. Dit schrikt inbrekers op voorhand vaak al af, omdat zij niet betrapt willen worden. Heeft u liever geen elektronische camera aan uw gevel, kies dan voor een bewegingssensor of magneetcontacten. Een bewegingssensor kunt u bijvoorbeeld in de kamers van uw woning, of in een hal of overloop hangen. Zodra de bewegingssensor bewegingen detecteert zal er een alarm in uw woning afgaan.

Inbraakbeveiliging laten installeren door slotenspecialist

Of u nu kiest voor een slotenmaker in Arnhem, voor een slotenmaker in Best, of voor een slotenmaker in Boxmeer, een slotenspecialist of sleutelservice kan u vrijwel altijd van dienst zijn met het installeren van inbraakbeveiliging. Naast het installeren ervan, kan een sloten service u tevens meer vertellen over de beveiligingsrisico’s in uw woning. Zo kunt u de inbraakbeveiliging hierop afstemmen! Een van de voordelen aan de hulp van een slotenmaker is dat een slotenspecialist altijd met gecertificeerde inbraakbeveiligingscomponenten werkt.

 

Wilt u ook inbraakbeveiliging laten installeren in uw woning? Schakel de hulp van een slotenspecialist bij u in de buurt in.

Voor meer info : http://www.slotenmaker-24-uur.nl/inbraakbeveiliging/