Heel Nederlands
Image default
Groothandel

Emmer met deksel 1 liter gezocht

Door het hele huis vind je kleine stukjes speelgoed van je zoontje en bonnetjes van je vriend. Benzinebonnetjes op de trap en bonnetjes van het postkantoor op de keukentafel. Dat wil je in de toekomst niet meer en je bent op zoek naar de perfecte oplossing. Maar wel eentje die werkt. Want straks komen er natuurlijk weer puzzelstukjes bij als je moeder over een paar dagen een weekje komt logeren. Je gaat op zoek naar een leuke en ludieke manier om dat soort spulletjes op te bergen.

 

Van alles in de emmer met deksel 1 liter!

Het is ook nog eens leuk om van alles in die leuke emmertjes met deksel op te bergen. Het deksel gaat er door middel van een handige sluitclip eenvoudig af en je kunt hem ook weer perfect afsluiten. Eindelijk heb je nu de ultieme opbergplaats gevonden voor die vervelende tankbonnetjes. Als je vriend die voortaan gelijk zelf in het emmertje met deksel 1 liter kan doen, ben je helemaal blij.

 

Een emmer met deksel 1 liter voor je partners

Bij verpakkingswebwinkel.nl kun je die emmer met deksel 1 liter heel makkelijk online bestellen. Gewoon 1 stuks, je hoeft er gelukkig niet gelijk 10 of 100 in één keer te kopen. Wat voor een groot bedrijf of voor een stichting wel weer heel prettig is, want de prijs per emmer met deksel wordt dan ook steeds voordeliger. Hoe meer emmers je bestelt, hoe voordeliger de prijs!