Heel Nederlands
Image default
Aanbiedingen

Fashion trends 2024

Fashion trends

Het is allemaal best relaxed en comfy. Denk aan oversized truien en mom jeans, die zijn echt helemaal in. En natuurlijk, sneakers blijven een must-have, vooral die dikke dad shoes.

Accessoires: Gouden sieraden zijn niet aan te slepen, van kettingen tot oorbellen. En met het weer hier, zijn laagjes je beste vriend. Een lekker zacht vest over een T-shirt, met een regenjas in de aanslag – perfect voor die onvoorspelbare buien.

Oh, en voor de kleuren, hou het simpel. Neutrale tinten zoals beige, zwart en grijs zijn altijd goed, maar een pop van oranje hier en daar voor die typisch Nederlandse vibe kan geen kwaad. En natuurlijk, comfy is key, dus zachte stoffen en relaxte pasvormen staan voorop. retro is helemaal terug van weggeweest! Weet je, mode is net een tijdmachine. Dus, wat is er aan de hand in de wereld van retro fashion? Nou, hier zijn een paar dingen die je moet checken:

  • Boho jurken: Lekker los en flowy, perfect voor dat nonchalante gevoel.
  • Crochet: Of het nu een topje is of een tas, gehaakt is helemaal hip.
  • Wallpaper florals: Grote, opvallende bloemenprints die je doen denken aan het behang van je oma.
  • Tie-dye: Ja, die goede oude hippie vibe is weer helemaal in.
  • ’70s blouses: Denk aan pussy bow blouses en die typische sepia kleuren.
  • Denim rokken: De klassieke spijkerrok is terug en hoe!
  • Bucket hats: Die vissershoedjes zijn niet alleen voor aan het water.
  • ’80s jasjes: Denk aan grote schoudervullingen en felle kleuren.

En natuurlijk, de mom jeans en track pants – comfortabel en stijlvol. Het is alsof je door de kledingkast van je ouders snuffelt, maar dan beter. Dus, trek je stoute schoenen aan en duik in die vintage vibe. Princess-USA biedt de beste fashion dankzij onze geoptimaliseerde inkoop van fijne materialen gecombineerd met ons design. We scannen leveranciers wekelijks zodat we je het beste kunnen bieden tegen een betaalbare prijs. Onze artikelen en ontwerpen zijn geen namaak en niet afkomstig uit landen waar kinderarbeid plaatsvindt. Wij geloven daar sterk in. Onze ontwerpen vindt je nergens anders.

https://www.princess-usa.com