Heel Nederlands
Image default
Groothandel

Appelbomen kopen doe je het beste bij deze ervaren kwekerij

Wil jij graag jouw tuin mooi aankleden met fruitbomen die het goed in het Nederlandse klimaat doen? Dan kun je ervoor kiezen om appelbomen te kopen. Appelbomen worden in verschillende soorten en maten verkocht en zijn een echte toevoeging aan jouw tuin. Ben je op zoek naar een bepaald soort appelboom of vind je het juist leuk om verschillende soorten appelbomen te kopen? Wat jouw wensen ook zijn, het is altijd verstandig om advies te vragen bij een ervaren specialist. Daarom kun je het bestel appelbomen kopen bij Bomendael. Deze kwekerij combineert passie en kwaliteit met elkaar. De ervaring die zij sinds 1995 hebben opgebouwd is groot en daarom weten zij precies welke appelboom de beste keuze is voor jou!

Kies uit verschillende soorten appelbomen bij deze specialist

Als je van plan bent om appelbomen te kopen, is het slim om eerst te starten met de oriëntatie. Er zijn veel verschillende soorten appelbomen. Deze bomen krijgen allemaal een andere vorm en hoogte. Ook is het uiterlijk en de smaak van de appel ontzettend uiteenlopend. Als een appelboom de ruimte heeft, kan deze tot wel 9 meter hoog worden. Ook kun je deze kwekerij kiezen uit verschillende vormen zodat jij kunt kiezen wat het best bij jouw tuin past. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor:

  • Appelbomen halfstam
  • Appelbomen dubbele u-vorm
  • Appelbomen leivorm
  • Appelbomen kolomvormig

Ook heb je keuze uit verschillende appelsoorten waaronder de Red Elstar, Red Sensation, Notarisappel, James Grieve en Jonagold.

Vraag om deskundig advies

Ben jij benieuwd welke appelbomen je het beste kunt kiezen voor in jouw tuin? Kijk dan zeker eens op de website van Bomendael. Deze ervaren kwekerij voorziet al jarenlang klanten van bomen van hoogwaardige kwaliteit. Weet je niet precies waar je het beste voor kunt kiezen? Neem dan contact op met de medewerkers van dit bedrijf en vraag om advies.

https://bomendael.com/