Heel Nederlands
Image default
Bedrijven

Relatietherapie in Lunteren volgen in een praktijk

Ik ben laatst begonnen met relatietherapie in Lunteren samen met mijn ouders. In mijn jeugd heb ik niet de beste opvoeding van mijn ouders gehad, en daarom ook geen goede relatie opgebouwd. Dit vind ik zelf erg jammer en daarom wilde ik ze op een latere leeftijd nog een kans geven om een relatie op te bouwen. Het was moeilijk om ze eerst over te halen om mee te doen hiermee, maar uiteindelijk hebben ze ja gezegd en zijn we gaan zoeken naar een praktijk waar dit kon.

Professionele relatietherapie in Lunteren zoeken

Nu ik mijn ouders had overgehaald om ergens in Lunteren relatietherapie te doen, moest ik eerst nog een praktijk vinden waar wij terecht konden. In het begin was het even zoeken naar de juiste praktijk, want sommige waren gespecialiseerd in alleen koppels of iets anders en dat moesten we niet hebben. Na een tijdje kwam ik eindelijk bij Quint Relatietherapie terecht en kon ik makkelijk via de website een kennismakingsgesprek aanvragen. Hierbij stond een mooie agenda met wanneer we wilden. Natuurlijk wilde ik zo snel mogelijk een afspraak en dat was gelukkig ook mogelijk. Binnen een week konden we daar al terecht.

Een perfecte match

We kwamen daar aan en ik was behoorlijk nerveus voor dit gesprek. Mijn ouders waren wat rustiger. We gingen naar binnen en werden vriendelijk begroet door de eigenaars van de praktijk en gingen eigenlijk meteeen van start. We moesten vertellen wie we waren. wat het probleem was tussen ons en waarom we dachten dat het mis was gegaan. Alleen al voor een kennismakingsgesprek had ik het gevoel dat het erg goed ging. Mijn ouders waren erg open en eerlijk en die kanten van hen zag ik nooit zo vaak. Ze werden ook emotioneel van mijn kant van het verhaal. Na zo’n goede sessie hebben we nog een paar keer bij Quint relatietherapie gezeten om aan onze relatie te werken. Uiteindelijk is dat erg goed gegaan en ben ik hechter geworden met mijn ouders.

Meer weten over de diensten van Quint Relatietherapie? Bekijk dan gerust eens de website via https://quintrelatietherapie.nl/relatietherapie-lunteren/.