Heel Nederlands
Image default
Gezondheid

Trucjes om ’s avonds sneller in slaap te vallen

Het zou zomaar kunnen dat je super blij onophoudend naar je nieuwe Samsung Galaxy S20 hoesjes ligt te kijken voor het slapen gaan maar dat gaat je helaas niet helpen om ‘s avonds sneller in slaap te vallen. Kijk je angstvallig naar de volgende slapeloze nacht, dan zullen deze trucjes je ongetwijfeld helpen.

Zet de verwarming uit

Slapen in een verwarmde kamer kan aangenaam aanvoelen maar het zorgt niet voor een goede nachtrust. Zelfs bij vrieskou is het aan te raden om het raam op een kiertje te zetten zodat de kamer zich kan vullen met frisse lucht.

Leg je mobieltje buiten handbereik

Het is heel verleidelijk om toch gauw nog even het laatste mode en fashion nieuws te checken om te zien of je niet iets belangrijks gemist hebt. Gebruik je jouw telefoon als wekker, leg hem dan vooral niet op je nachtkastje zodat je niet in de verleiding komt om er je nachtrust mee te verstoren.

Maak de kamer donker

Vooral wanneer je een straatlantaarn voor het venster hebt doe je er goed aan om het raam te versieren met verduisterende gordijnen. Slapen in een kamer met teveel licht zorgt ervoor dat je niet in een diepe slaap komt.

Piekeren en tobben

Wanneer je vaak ligt te piekeren in bed is het noodzakelijk dat je jezelf verplicht om aan positieve dingen te denken. Waar ben je dankbaar voor, ga je morgen iets leuks doen of wat kun je bijvoorbeeld doen om de dag van morgen op te leuken. Piekeren in bed houd je uit je slaap en jouw bed is niet de ideale plaats om een probleem op te lossen.

Gezellig TV kijken

Ben jij iemand die het televisietoestel aan het voeteneind van je bed heeft staan? Besef dan dat, nog een half uurtje kijken, ten koste gaat van je uurtjes slaap.-

Voor meer info : https://www.casimoda.nl/samsung/samsung-galaxy-s20-hoesjes/