Heel Nederlands
Image default
Fotografie

Creatief bezig zijn met je diamond painting?

Als het gaat om het beginnen van een creatief diamond painting, zijn er verschillende belangrijke items die u moet kopen voordat u begint. Diamond Painting omvat het verzamelen van verf en een groot aantal penselen voor de klus. Er zijn verschillende items te koop waarmee u prachtige meesterwerken kunt maken. Hier zijn een paar opbergmogelijkheden om uw prachtige diamantschildersysteem georganiseerd en stressvrij te houden.

Diamond Paint Organizer

Met deze Diamond Paint Organizer kunt u al uw geschilderde diamanten op één plek bewaren. Elk van de dertig individuele containers bevat een grote, handige organizerdoos en rust op een groot, schroefdeksel. De box is ontworpen om minimaal dertig acrylverf in op te bergen en is extreem duurzaam.

Dit is het meest basale type verf dat u nodig heeft om met cijfers te schilderen. Diamantverf is verkrijgbaar in veel kleuren, maar rood is het populairst. Ze zijn gemakkelijk aan te brengen en geven je een glad oppervlak als ze droog zijn. U kunt deze verven vinden in elke winkel met kunstbenodigdheden en zijn betaalbaar in vergelijking met andere verven. Bij het kopen van deze verven moet u ervoor zorgen dat ze op olie zijn gebaseerd en vrij zijn van toevoegingen zoals terpen en kleurstoffen.

Diamond paintings
Deze soorten verf zijn ook goedkoop en het is bekend dat ze snel drogen. Als u ervoor kiest om acrylverf aan te schaffen om met cijfers te schilderen, is het belangrijk dat u kwaliteitsverven met een hoog pigmentgehalte aanschaft. Er zijn verschillende verfmerken die speciaal zijn gemaakt voor diamantacrylverf. Elk merk heeft zijn eigen specifieke eigenschappen en het is belangrijk dat je weet welke merken het beste bij jouw schilderstijl passen.

Borstels
Een manier om al uw penselen georganiseerd te houden, is door ze op te bergen in een grote doorzichtige, georganiseerde container. Bewaar de container op een zichtbare plek waar u hem kunt zien. Veel kunstenaars hebben graag een rek of hanger in hun badkamer en het zal het veel gemakkelijker maken om hun borstels te zoeken en te lokaliseren tijdens het opruimen. Er zijn twee soorten acrylborstels die u kunt gebruiken: medium borstelharen en zware borstelharen. borstels. Middelgrote borstelharen zijn de standaard penseelgrootte die u zou gebruiken om uw canvas voor te bereiden. 

Vergeet de ander benodigdheden niet!

Andere benodigdheden en accessoires die u kunt kopen om uw schilderactiviteiten af ​​te werken, zijn stencils, gummen, verven, penselen, rollers, penselen, sponzen, lompen en andere benodigdheden. Bij het schilderen met cijfers zijn deze benodigdheden nodig en kunnen ze u geld, tijd en frustratie besparen. Als je eenmaal alles hebt gekocht wat je nodig hebt om aan de slag te gaan, hoef je niet meer te stoppen en uren te zoeken naar benodigdheden en hoef je niet de moeite te nemen om de juiste benodigdheden te vinden. U kunt deze benodigdheden in een kleine ruimte bewaren en gemakkelijk meer benodigdheden toevoegen naarmate u meer ervaring opdoet. U hoeft geen moeite te doen om voorraden te kopen, want u kunt het vanuit huis doen en uw eigen benodigdheden maken.

Voor meer info :