Heel Nederlands
Image default
Bedrijven

Verschillen in spanning neutraliseren met potentiaalvereffening

Wilt u uw pand en uw elektrische installaties goed beschermen tegen de bliksem? Schakel dan de specialist in bliksembeveiliging in. Een partij die voor u klaar staat is bijvoorbeeld Mulhuyzen Bliksembeveiliging. Dit bedrijf staat voor hoge kwaliteit en een marktconforme prijs. Ze zorgen er graag voor dat uw pand en uw installaties goed beschermd zijn. Dit doen ze door bijvoorbeeld potentiaalvereffening. Wanneer potentiaalvereffening plaatsvindt, worden verschillen in spanning geneutraliseerd. Het is namelijk gevaarlijk wanneer delen van een zelfde installatie onder verschillende spanningen komen te staan. Een blikseminslag kan dit teweegbrengen. Bent u benieuwd hoe dat precies werkt? Lees dan verder.

Hoe blikseminslag u in een gevaarlijke situatie brengt

Wanneer er sprake is van een indirect blikseminslag, komt de spanning binnen via inkomende leidingen. Onder deze leidingen vallen bijvoorbeeld elektriciteitskabels en waterleidingen. Zodra dit gebeurt, komen uw pand én uw elektrische installatie onder hoge spanningen te staan. Het kan dan ook voorkomen dat verschillende delen onder verschillende spanningen komen te staan. Potentiaalvereffening en overspanningsbeveiliging beschermen uw pand en apparatuur hiertegen. Wilt u uw pand graag voorzien van bliksembeveiliging? Schakel dan zeker de professionals van Mulhuyzen Bliksembeveiliging in. Dit bedrijf heeft inmiddels jarenlange ervaring en kan u daarom perfect van dienst zijn.

Zowel particulieren als bedrijven in heel Nederland

Mulhuyzen Bliksembeveiliging is er voor iedereen in Nederland. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij hen terecht voor de bliksembeveiliging van hun pand. Omdat dit bedrijf al meer dan 65 jaar is gespecialiseerd op het gebied van bliksembeveiliging, aardingssystemen en overspanningsbeveiliging kunt u vertrouwen op hun expertise. Ze garanderen maximale kwaliteit en hebben duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Bovendien profiteert u van de scherpste prijzen als u Mulhuyzen Bliksembeveiliging inschakelt. Kortom; er zijn genoeg redenen om contact op te nemen met dit bedrijf en hen te vragen naar de mogelijkheden. Ze vertellen u hier graag meer over.