Heel Nederlands
Image default
Eten en drinken

High Tea thuisbezorgen

High Tea thuisbezorgen

 

Het wordt kouder, de dagen worden korter en daardoor wordt het ook steeds aantrekkelijker om thuis te blijven. Heerlijk met een kopje thee op de bank onder een dekentje. Toch iets leuks doen? Nodig dan je vrienden of familie uit voor een gezellige High Tea thuis. Laat een heerlijke High Tea box bezorgen in heel Nederland.

 

Hartige en zoete hapjes

Wat kun je verwachten van deze High Tea box? Laten we beginnen met de hartige hapjes, want daar begin je tijdens de High Tea ook mee. Natuurlijk proef je van verschillende sandwiches, maar daarnaast zijn er ook hartige broodjes en wraps te vinden. Zet de theepot op tafel, want de bijpassende theezakjes zijn meegeleverd. Proef dan van de zoete hapjes: donuts, muffins, macarons, bonbons en witte chocolademousse. Dat is nog eens een verwennerij!

High Tea voor elke gelegenheid

Voor welke gelegenheid is een High Tea geschikt? Eigenlijk is een High Tea altijd een goed idee! Lekker makkelijk, laat die High Tea thuisbezorgen. Kies bijvoorbeeld voor de standaard box, die altijd goed smaakt. Ben je met een grotere groep? Dan is de Luxe High Tea ook erg geschikt. Daarnaast zijn er ook gelegenheden waar speciale boxen voor zijn samengesteld. Verras iemand met een Babyshower High Tea in thema roze of blauw. Ook erg leuk voor een gender reveal party. Ben jij een echte Kerstliefhebber? Dan is de Kerst High Tea wat voor jou. Daarnaast zijn er nog genoeg leuke gelegenheden zoals: verjaardag, jubileum, trouwdag of het behalen van een diploma. Het is ook mogelijk om te kiezen voor een vegetarische of halal variant. Altijd handig voor mensen met bepaalde dieetwensen. 

High Tea box bestellen

Bestellen? De High Tea wordt door heel Nederland bezorgd. Kies een lekkere box uit, plan alvast een datum en bestel. Nu hoef je alleen nog maar te wachten tot de High Tea jouw kant op komt. Dek alvast de tafel en zet het theewater op. De bestelling wordt tussen 8:30 uur en 12:30 uur bij jou thuisbezorgd. En dan kunnen jullie meteen smullen. Genieten is nog nooit zo lekker makkelijk geweest.