Heel Nederlands
Image default
Eten en drinken

Dé online cateraar van Noord-Holland

Die buitengewone plaats biedt altijd wat te beleven. Zo kent Noord-Holland vele events en een bruisende uitgaanscentrum die u gedurende het jaar kunt bezoeken. Heeft u behoefte aan meer te weten te komen over wat u er kunt beleven in Noord-Holland? Bekijk dan deze link. Met zoveel leuks te doen, zal het dan ook niet verbazen dat veel mensen zoekend zijn naar een traiteur, die weet wat hij doet. Het maakt niet uit of u een zakelijk event houdt of een prive feestje viert. Voor de meest geweldige maaltijden uit Noord-Holland neemt u contact op met Happie Delivery Catering. De beste gerechten laten bezorgen voor jouw feestje of voor een zakelijke bijeenkomst, babyshower of bedrijfsevent doe je bij Happie Delivery. Via onze online bestelomgeving heeft u uw catering in een handomdraai voor elkaar. Maar welke mogelijke catering heeft Happie Delivery Catering allemaal in Noord-Holland? U kunt bij ons terecht voor heerlijke middagmaaltijden, de allerbeste hapjes, de meest tongstrelende diners, maar ook de meest malse BBQ?s, waarbij u een doorgewinterde BBQ-kok alles voor u laat regelen. Van de voorbereidingen tot het echte BBQ werk en uiteindelijk weer tot het afbreken. Ook de afwas wordt geregeld. Dat is toch perfect?


 

Welke soorten catering leveren wij allemaal in Noord-Holland?

De webshop van Cateraar Happie Delivery staat boordevol met heerlijkheden. Zo kunt u kiezen uit de volgende soorten gerechten

Lunch bestellen in Noord-Holland

De lekkerste lunch gerechtje bestel je bij Happie Delivery in Noord-Holland. Voor iedereen is er iets te vinden in ons assortiment. Onze lunches bestaan uit heerlijke sandwiches, knapperige salades, warme snacks, en zelfs diverse zoetigheden. Laat indien gewenst uw middagmaaltijden per persoon verpakken. Zelfs als u uw lunchpakketten op meerdere plaatsen wilt laten bezorgen, dan is dat geen probleem.Happie maakt alleen gebruik van ecologische verpakking. Zo doen wij ook uiterste best voor een beter milieu. 

High Tea bestellen in Noord-Holland

Wilt u uniekers dan een zo’n gangbare middagmaaltijd, dan kunt u gaan voor een High Tea. Diverse pakketten boordevol met lekkere hartige en zoete snacks. Bijvoorbeeld brownies, cheesecake en smakelijke ciabattas met humus. Te regelen voor grotere groepen of kleine feestjes. Hebben uw gasten dieetwensen? Wij houden er vanzelfsprekend rekening mee! Lactosevrij, glutenvrij of halal, het is allemaal geen issue. 

Buffet bestellen in Noord-Holland

Buffetten is het specialisme van Happie Delivery Catering. De beste buffetten van Noord-Holland haal je hier. Ons assortiment is gigantisch. U vindt van Spaanse maaltijden tot saladebuffetten! Ook kunt u geheel uw eigen gerechten laten samenstellen. Zo kiest u helemaal zelf welke lekkernijen wij op uw event presenteren.

BBQ catering in Noord-Holland

Houdt u van een echt zomers feestje, buiten in de tuin? Bekijk dan eens onze BBQ Catering. Dit kan u helemaal door ons laten regelen. Of u nu kiest voor alleen het barbecue-menu, of dat u wilt dat er een echte Grill-meester naar uw locatie komt. Wij regelen het allemaal Al onze BBQ paketten zijn inclusief gas-BBQ in bruikleen.De barbecues worden geleverd in geheel Nederland.

Borrelhapjes bestellen in Noord-Holland

Zalige en ambachtelijke borrelhapjes bestellen doet heel Noord-Holland in de webshop van Happie. Met onze brede keuze zorgen wij dat iedereen lievelings hapjes vindt. Van spare-ribs tot vegan hapjes en van mini pizza?s tot fruit spiesjes. U vindt het hier allemaal.De hapjes worden geleverd in alle steden van Nederland

Tapas bestellen in Noord-Holland

Ook fan van deze fenomenale Spaanse gerechten? Bekijk dan eens onze tapas buffetten. Met keuze uit meerdere menus vindt u altijd het tapasmenu dat naadloos aansluit bij uw bijeenkomst.