Heel Nederlands
Image default
Electronica en Computers

Een handig communicatiesysteem voor overal

Een typisch reisbegeleidingssysteem bestaat uit een draadloze microfoon en een aantal draadloze ontvangers. De gids of tolk spreekt in de microfoon en de afgevaardigden of bezoekers luisteren naar het commentaar of de simultaanvertaling via een hoofdtelefoon of hoofdtelefoon. De boodschap komt duidelijk tot de bezoeker door zonder dat de gids moet schreeuwen om te concurreren met lawaaierige machines of de tolk een vergadering moet onderbreken terwijl hij een vertaling levert.

Ons communicatiesysteem biedt maximale flexibiliteit met een minimum aan gedoe. Het tourguide systeem maakt een einde aan keelpijn voor de tourguide, verwarring en frustratie voor de groep.

Zodra de ontvangers en/of hoofdtelefoons aan de groep zijn uitgedeeld, zet de reisleider of evenementleider gewoon een radiomicrofoonzender aan en spreekt tot het publiek via een hand- of hoofdmicrofoon. De deelnemers aan de groepsrondleiding stellen vervolgens hun eigen volume in op een niveau dat voor hen comfortabel is.

De lichtgewicht, draadloze radio-ontvangers zijn comfortabel om te dragen, zelfs voor langere periodes.

Tour Guide Systemen zijn ideaal voor:

  • Rondleidingen in musea, openbare bijeenkomsten, sportvelden en arena’s, historische gebouwen, kunstgalerijen – zowel binnen als buiten
  • Lawaaierige omgevingen – zoals een lawaaierige fabriek en grote fabrieksrondleiding
  • Ondersteunend luister- of radiohulpprogramma voor slechthorenden (gebruik van een hoorapparaat met luisterspoel voor inductielus)
  • Simultaanvertaling voor meertalige vergaderingen, of sim. tran. systeem
  • Silent Conference, presentaties op tentoonstellingen en voor meerdere break-out sessies die in dezelfde ruimte werken, selecteer gewoon het kanaal op de ontvanger; open zalen en binnen tijdelijke structuren zoals een feesttent opblaasbare koepel. (Het is als een stille disco, maar zonder de knipperende lichten.)

De Tour Guide Microfoon

De microfoon kan in de hand worden gehouden – handig om door te geven aan leden van de tour groep voor incidentele vragen, of een hoofd-dragen type dat werkt via een riem gedragen radiozender – waardoor de gids met hun handen vrij om te wijzen op interessante functies. Er zijn ook tweerichtingsspraaksystemen beschikbaar voor vragen en antwoorden aan uw groep (talkback), of om een volledige discussie tussen alle deelnemers mogelijk te maken (ideaal voor teamtrainingen).