Heel Nederlands
Image default
Dieren

Muggen verjagen met Insect free

De zomer is in het land! Overdag zorgt een lekker zonnetje voor een kleurtje op uw winterse, witte huid, maar als de avond valt voegen muggen daar maar al te vaak een paar rode, jeukende bultjes aan toe. Vermoedelijk heeft u zowat alles al geprobeerd. Insmeren of besproeien met anti-muggenspray, een insectenlamp,… Of misschien doet u wel aan symptoombestrijding en smeert u de dag nadien azijn of een ander wondermiddeltje op de muggenbeten. De mogelijkheden zijn in ieder geval eindeloos, maar muggen verjagen doen ze jammer genoeg niet. Gelukkig hebben wij dé oplossing voor u! Insect Free is een unieke, multi-inzetbare methode die komaf maakt met elke mug die u het leven zuur maakt.

Onmiddellijke muggenbestrijding

Als er iets opvalt aan die eerder genoemde lijst middeltjes tegen muggen is het wel dat ze niet onmiddellijk de strijd met de zoemende insecten aangaan. De spray maakt vooral andere, onbeschermde huisgenoten interessanter, terwijl de insectenlamp er eerst nog in moet slagen de muggen in de val te lokken en als u ondertussen muggenbeten insmeert, loopt u overduidelijk achter de feiten aan. Maar het kan ook anders. De dispenser verspreidt namelijk elke 15 minuten automatisch een dosis insecticide. Dit blokkeert het zenuwstelsel van de muggen en maakt ze onmiddellijk onschadelijk zonder dat u er ook maar iets voor hoeft te doen.

Milieuvriendelijk

Deze methode klinkt in eerste instantie misschien niet milieuvriendelijk, maar is het wel. De insecticide bevat namelijk pyrethrine (7%) en piperonyl butoxide (16%). Deze natuurlijke, werkzame stoffen zijn, samen met de resterende 79%, schadelijk voor de insecten, maar niet voor de ozonlaag. Daarnaast dient u de vulling slechts maandelijks te vervangen, wat ook weer plasticafval uitspaart.

Multi-inzetbaar

Aangezien muggen vooral ’s nachts opduiken, zal de slaapkamer de voornaamste ruimte zijn waar u als huis-tuin-keukengebruiker de hulp van deze automatische dispenser inschakelt. De geurloze vloeistof is hiervoor dan ook ideaal. U hoeft zich echter niet tot deze ruimte te beperken. De dispenser werkt namelijk op batterijen, 2 1,5V D batterijen om specifiek te zijn. Een stopcontact is bijgevolg niet nodig. Zelfs op de moeilijkst bereikbare plaatsen kan u muggen verjagen. Daarnaast is het mogelijk om de dispenser naar uw wensen in te stellen. Zo kan u het apparaat een hele week lang thuis gebruiken of enkel in uw werkomgeving waar het apparaat slechts op werkdagen in werking treedt. Hebt u daarentegen last van muggen rond uw zwembad of lounge waar u graag uw weekends doorbrengt? Ook dat kan! De buitenlucht doet de effectieve werking van Insect Free niet teniet.