Heel Nederlands
Image default
Dienstverlening

Woning discreet laten ontruimen door Allerommelopgeruimd.nl

Wilt u een huis ontruimen na overlijden? Dit is meestal een lichamelijk zware klus. Daarnaast is het vaak ook emotioneel zwaar. U kunt deze zorg uit handen geven door Allerommelopgeruimd.nl in te schakelen. Zij hebben veel ervaring opgebouwd de afgelopen 20 jaar met het ontruimen van diverse soorten woningen. De medewerkers van Allerommelopgeruimd.nl gaan discreet met uw inboedel om en gaan te werk zoals een verhuisbedrijf.

Huurwoning ontruimen

Wilt u een huurhuis ontruimen? De medewerkers van Allerommelopgeruimd.nl zorgen ervoor dat de huurwoning bezemschoon opgeleverd wordt. U dient de spullen die u wilt bewaren zelf te verzamelen. De overige spullen zullen de medewerkers netjes inpakken en in een neutrale vrachtwagens afvoeren. Ook is het mogelijk om spullen aan een goed doel te schenken.  Daarnaast kunnen de medewerkers gordijnrails van de muur halen, gaatjes in de muur vullen en vloerbedekking kan verwijderd en afgevoerd worden. Er zijn woningbouwverenigingen die al binnen 7 dagen de woning ontruimd willen hebben. Allerommelopgeruimd.nl kan binnen 7 dagen dit voor u regelen. Met de opleveringsgarantie van Allerommelopgeruimd.nl heeft u meer zekerheid dat de inspecteur van de woningbouwvereniging de oplevering van de woning goedkeurt.

Werkwijze

Wanneer u contact opneemt met Allerommelopgeruimd.nl kunt u uw vragen voorleggen. Als u een grove prijsindicatie wilt dan hebben ze wat meer informatie over de woning nodig. Ze zijn 7 dagen per week te telefonisch te bereiken op 0252742506 of per email op info@allerommelopgeruimd.nl. Om een precies bedrag te kunnen noemen is een bezichtiging van de woning noodzakelijk. Op een datum die u schikt kunnen ze langskomen. Deze bezichtiging is kosteloos en u krijgt dan de definitieve prijs. Na de bezichtiging ontvangt u een vrijblijvende offerte. Wanneer u akkoord gaat met de offerte plannen ze de ontruimingswerkzaamheden met in. Doordat ze de beschikking hebben over meerdere ploegen en een flexibele planning kan u woning snel ontruimt worden.

https://www.allerommelopgeruimd.nl/