Heel Nederlands
Image default
Beauty en verzorging

Klairs K-beauty

K-beauty, een term die zowel door in-cosmetics als de Koreaanse schoonheidsindustrie is bedacht, verwijst naar producten die in Korea volgens de K-beauty-normen zijn ontwikkeld en vervaardigd. Wij zijn verheugd dat wij een vooraanstaande importeur zijn van deze innovatieve producten, samen met labels die staan voor uitmuntendheid in formulering, fabricage en testen.

Als beautyliefhebbers zijn we al jaren geobsedeerd door Koreaanse schoonheid. We zijn naar de bron geweest – de grootste huidverzorgingsbeurs ter wereld in Seoul – en hebben de moeilijk te vinden producten meegebracht die je nergens anders vindt. Van toners tot mascara en alles daartussenin, het is er allemaal.

Op de K-Beauty Expo zijn meer dan 800 merken en 150.000 producten te koop. Veel van de bedrijven die op deze show te zien zijn, zijn niet verkrijgbaar in de VS, dus we waren in staat om honderden van de best verkopende producten van BeautyCon 2018 mee terug te nemen: K-Beauty!!!

Klairs zet zich in om gespecialiseerde producten te maken die geschikt zijn voor alle vormen van gevoelige huid. Wij zorgen al jaren voor de mensen over de hele wereld met een gevoelige huid en bieden veilige en zachte oplossingen zonder huidproblemen te veroorzaken. De producten van Klair zijn zowel gegarandeerd onschadelijk als getest door dermatologen, dus als u allergische reacties en puistjes ondervindt, probeer ze dan uit!

De Klairs Anti-Trouble lijn is ontwikkeld door Koreaanse dermatologen en is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid. Vrij van geurstoffen, kunstmatige kleurstoffen en dierlijke ingrediënten, hydrateert deze hypoallergene moisturizer uw huid voor een gezondere teint die niet geïrriteerd of ontstoken is. Samengesteld met Niacinamide, Adenosine, Natrium Ascorbyl Fosfaat, Centella Asiatica Extracten Daarnaast bevat deze bekroonde moisturizer Centella Asiatica Extracten om roodheid en ontstekingen te kalmeren terwijl het vochtgehalte wordt aangevuld, waardoor uw teint glad en zacht wordt. Ervaar de beste oplossing tegen een onrustige huid met Klairs Midnight Blue Calming Cream!

Winnaar van verschillende prijzen en met honderden vijf-sterren reviews, Klairs Midnight Blue Calming Cream is een langdurige favoriet. Bekroond met ‘Derma en Cica Cream van het Jaar’ van BeautyMNL in 2018, helpt het om de talgproductie in balans te brengen, de huid te verzachten en de zichtbaarheid van poriën te verminderen. Met een scala aan anti-aging oplossingen, is dit een moisturizer waar je op kunt vertrouwen.

https://kocosmo.nl/