Heel Nederlands
Image default
Dienstverlening

Wat zijn de voordelen van PVT panelen?

Steeds meer mensen kiezen ervoor om zonnepanelen op hun dak te laten plaatsen. Maar wist je dat er panelen zijn die nog efficiënter zijn? Dit zijn de zogenaamde PVT panelen, ontwikkeld door Qsilence. Deze panelen zorgen niet alleen voor de opwekking van zonne-energie maar ze vangen ook warmte op die door de woning zelf wordt uitgestraald. Daardoor zijn ze een stuk efficiënter dan ‘gewone’ zonnepanelen. Wanneer je deze panelen combineert met een zonneboiler sla je twee vliegen in één klap. Subsidie voor de aankoop van een zonneboiler is soms ook mogelijk, meer informatie hierover kun je vinden op de website van je provincie.

Steeds meer mensen gaan voor duurzaam

De prijzen voor gas en stroom gaan omhoog vanwege schaarste. Daardoor zoeken mensen naar alternatieven om de rekening van het energiebedrijf te verlagen. Subsidie aanvragen voor een zonneboiler en deze boiler vervolgens laten plaatsen is een goede optie. Wanneer je de boiler op zonne-energie combineert met PVT panelen kies je voor een optimaal rendement. Hierdoor heb je wellicht geen gas en stroom van het energiebedrijf meer nodig. Dat levert een aanzienlijke kostenbesparing op waarmee je je investering in enkele jaren terug kunt verdienen. Daarna profiteer je volop van de veel lagere kosten die je kwijt bent aan gas en stroom.

Laat een zonneboiler plaatsen door de expert

HRSolar is expert in het plaatsen van zonneboilers en PVT panelen. Als je subsidie voor een zonneboiler krijgt dan wordt de aanschaf nog een stuk voordeliger. Vraag een vrijblijvende offerte aan bij HRSolar en je weet meteen waar je qua kosten aan toe bent. Als je akkoord gaat met de prijsopgave dan kan er op korte termijn een afspraak worden gemaakt voor de plaatsing. Vanaf dat moment kun je profiteren van fossielvrije warmte en energie. Als je daarnaast je woning goed laat isoleren zet je een belangrijke stap naar verduurzaming.