Heel Nederlands
Image default
Bedrijven

Een retraite organiseren in Limburg

Je gaat met je team naar een retraite, die je hebt georganiseerd. Je komt op een plek waar je de dagelijkse drukte even achter je kunt laten en waar je in de buitenlucht aan de slag kunt. Deze plek is geen standaard plek, maar een plek die inspireert, die verbindingen legt. Je gaat je namelijk terugtrekken met je team om een aantal dagen te werken en om aan teambuilding te doen. Tijdens dit retraite kom je los van je standaard werkroutine en leer je je werknemers hoe ze ook anders naar hun werk kunnen kijken. Een retraite is dan ook voornamelijk bedoeld om medewerkers een nieuwe kijk te geven op dingen, om samen te werken, om elkaar nog beter te keren kennen en om te reflecteren. Maar wat voor een locatie kies je dan?

Oude hoeve

Als je een retraite in Limburg gaat organiseren dan kun je denken aan een hoeve. Een oude hoeve inspireert en zet aan tot creatie. Een voorbeeld van zo een hoeve is Hof de Brulle in Limburg. Deze hoeve is ongeveer vijf eeuwen oud. Het is een zeer ruime woning voor ongeveer 26 personen. Deze woning heeft een professioneel kookatelier, een grote lounge met een haard, twee workshopruimtes en 12 verschillende kamers. Deze oude hoeve is de perfecte combinatie van vakantie en werk. De ideale locatie voor jouw retraite in Limburg dus.

Yoga en mindfulness

Wat extra leuk is aan deze hoeve is dat ze ook yoga en mindfulness aanbieden. De grote zaal die op de eerste verdieping ligt, is hier volledig voor ingericht. Op deze manier kun je met je collega’s ook nog een beetje ontspannen. In deze zaal zijn meditatiekussens, meditatiematten, bodemstoelen en meditatiebankjes aanwezig. Doordat Hof de Brulle midden in de natuur ligt voel je je tijdens de yoga helemaal verbonden met de natuur. Na een sessie voel je je extra ontspannen en kun je de volgende dag weer met een frisse blik werken op het retraite in Limburg.

https://hofdebrulle.nl/retraite-limburg/