Heel Nederlands
Image default
Dienstverlening

Kies uit een ruime collectie wand- en vloertegels en vind uw favoriet

Is uw badkamer, keuken of toilet toe aan een opfrisbeurt? Vervang de vloer- en wandtegels en de ruimte tovert u direct om tot een fris geheel. Zeker wanneer uw huidige tegels al erg verouderd zijn, doet een stel nieuwe tegels aan de muur en vloer wonderen. Tijdens uw zoektocht naar nieuwe tegels, merkt u al gauw dat er veel verschillende stijlen beschikbaar zijn. Houdt u van klassiek, modern, landelijk of zoekt u een bepaalde kleur? Wanneer u KROON Vloeren in Steen binnenstapt, vindt u alles op het gebied van tegels, van A tot Z. Hierdoor hoeft u dus niet tientallen verschillende winkels af.

Schaf tegels aan en laat het leggen door een professional

Wanneer u vloertegels of wandtegels nodig heeft, is dit bedrijf dé plek om uw inkopen te doen. Zij hebben werkelijk alles op het gebied van tegels. Deze tegels koopt u bij hen bovendien in verschillende formaten en kleuren, waardoor er altijd wel iets voor u tussen zit. Heeft u de perfecte tegel gevonden? Dan is het mogelijk om uw vloertegels door hen te laten leggen. Tijdens het leggen voegen zij de vloertegels uiteraard ook gelijk voor u. De kleur van de vloer is zeer bepalend voor het geheel, waardoor het voegen een essentieel onderdeel is. Liggen er nog vloertegels in? Dan verwijderen ze deze ook voor u wanneer u dat wenst! Zij ontzorgen u werkelijk op iedere vlak.

Breng een bezoek aan de tegelshowroom in Meerkerk

Bij KROON Vloeren in Steen vindt u een ruime assortiment met vloer- en wandtegels voor nagenoeg ieder vertrek. Weet u nog niet precies wat voor tegels u zou willen? Breng een bezoek aan hun tegelshowroom in Meerkerk en bewonder het gevarieerde assortiment op uw gemakt. Laat u voorzien van deskundig advies van een van hun medewerkers of vraag naar de mogelijkheden. Ze laten u graag de collectie zien. Wanneer u vragen heeft zijn zij ook telefonisch bereikbaar.