Heel Nederlands
Image default
Dienstverlening

De keuring van uw verwarmingsketel laat u uitvoeren door deze expert

Wilt u weten of uw ketel aan alle richtlijnen en veiligheidseisen voldoet? Laat dan een keuring aan uw verwarmingsketel uitvoeren. Zo weet u zeker dat de installatie nog in goede staat is en nog jaren mee kan gaan. K.K. Brandertechniek verzorgt de inspectie en het onderhoud van diverse technische installaties. Zij controleren de ketel volledig en voeren waar nodig onderhoud uit. Doordat ze ISO9001 gecertificeerd zijn en volledig werken volgens de SCIOS-richtlijnen is de beste kwaliteit gegarandeerd. Als een van de weinige bedrijven in Nederland mogen ze keuringen uitvoeren voor alle disciplines. Wat voor soort installatie u ook wilt laten keuren, bij deze professionals kunt u terecht.

Een vaste werkwijze

Bij het uitvoeren van een keuring aan bijvoorbeeld uw verwarmingsketel hanteren ze een vaste werkwijze. Zo worden de volgende zaken gecontroleerd:

  • De energiezuinigheid
  • Het veilig functioneren
  • De optimale verbranding
  • De afstelling voor verbranding
  • De afvoer van verbrandingsgassen
  • Het systeem voor de toevoer van verbrandingslucht en brandstof

Nadat alle deze factoren zijn gekeurd, geeft de vakkundige monteur advies. Zo kan het zijn dat de verwarmingsketel het beste vervangen kan worden, maar in andere gevallen is het uitvoeren van het nodige onderhoud voldoende. Hoe vaak de ketel gekeurd moet worden is afhankelijk van het soort brandstof en het vermogen van de installatie. Wanneer u een nieuwe ketel aanschaft, dient deze na zes weken voor het eerst gekeurd te worden. Ook hierover geven de medewerkers van dit bedrijf graag advies.

Last van een storing? Bel de serviceafdeling!

Voor een keuring van uw verwarmingsketel kunt u een afspraak maken met K.K. Brandertechniek. Op de gewenste dag en tijdstip komen ze dan bij u langs. Kampt uw installatie met een storing? Bel dan de hotline. Deze is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar bereikbaar. Zeker wanneer de storing zo snel mogelijk opgelost moet worden, is dit aan te raden. De serviceafdeling stuurt dan een monteur uw kant op die het probleem komt verhelpen. Door de centrale ligging kan de monteur snel bij u zijn en hoeft u nooit lang te wachten. Heeft u nog vragen over de mogelijkheden? Neem dan contact op met K.K. Brandertechniek.

https://kkbrandertechniek.nl/