Heel Nederlands
Image default
Dienstverlening

De goedkoopste energieleverancier in jouw situatie, snel en eenvoudig gevonden

De goedkoopste energieleverancier vinden is zo eenvoudig nog niet. Daarom is het goed om een goede, eerlijke en zelfstandige vergelijker bij de hand te hebben om zo uiteindelijk het minst te betalen voor je energieverbruik. Welke Energieleverancier is daarom de website die je moet inschakelen om de goedkoopste energieleverancier voor jouw situatie te vinden. Er bestaan vele energieleveranciers in Nederland, misschien wel meer dan je denkt. Er zijn daarnaast ook een aantal factoren die meespelen bij het vaststellen van de energieprijs voor jouw huishouden. Lees verder hoe jij met Welke Energieleverancier de goedkoopste optie vindt.

Hoe vind je hier de goedkoopste energieleverancier voor jou?

De website Welke Energieleverancier biedt een overzichtelijk geheel van leveranciers en energiekosten. Toegespitst op jouw situatie kun je de maandelijkse energiekosten bekijken, zelfs specifiek per kWh en kubieke meter. Vul eenvoudig je postcode, de grootte van je huishouden en eventueel het verbruik van het laatste jaar in en je krijgt een overzicht van de energieleveranciers en de kosten. Wanneer je die weet, kun je de andere voordelen van de goedkoopste opties bekijken, bijvoorbeeld kortingen en het type contract. Welkomstkorting of cashback kunnen bijvoorbeeld ook veel verschil maken op het kostenplaatje. Kortingen kunnen zelfs oplopen tot € 300,- per jaar! Lees alle tips op de website en ontdek welke acties voor jou interessant zijn.

Niet alleen goedkoop, maar ook groen

Wil je overstappen op de voor jou goedkoopste energieleverancier? Dat kan tegenwoordig allemaal heel eenvoudig worden geregeld. Energieleveranciers regelen dit namelijk onderling, zodat je met zo min mogelijk ingewikkelde zaken te maken krijgt. Wil je niet de goedkoopste, maar de groenste energieleverancier vinden? Ook die optie biedt Welke Energieleverancier aan. Het bedrijf werkt samen met Greenpeace en baseert zijn resultaten op een grootschalig duurzaamheidsonderzoek. In de top vijf vind je de leveranciers die de meest duurzame energie bieden. Zo kun je bij het vergelijken van kosten ook rekening houden met het milieu.