Heel Nederlands
Image default
Bedrijven

Welke vloer past bij jouw woning?

Een nieuwe vloer laten plaatsen gebeurt niet vaak in je leven. Als je dan eenmaal begint met na te denken over wat je zou willen bij ega-floor-tec, wordt het toch wel een hele moeilijke keuze. Sommige huizen hebben een duidelijke stijl, daarbij is het vaak snel duidelijk welke vloer het mooiste is, zoals een klassiek huis met hard houten vloer. Bij de meeste huizen is dit echter niet zo gemakkelijk te bepalen en kunnen alle opties eigenlijk wel. Maar welke opties zijn er?

Laminaat vloer

Dit is een van de meest gekozen vloeren. Het is een goed alternatief voor parket, erg voordelig én veelzijdig, je krijgt het namelijk in allerlei kleuren en motieven. Daarnaast is een laminaat vloer gemakkelijk te plaatsen en te onderhouden. Veel mensen kiezen voor laminaat in de slaapkamers, boven verdieping of gehele woning. In natte ruimtes zoals badkamer en keuken is het niet aanbevolen laminaat te leggen want deze wordt niet graag nat.

Keramische tegel vloer

Dit is ook één van de meest gekozen vloerbekleding. Keramische tegels zijn relatief goedkoop, erg gemakkelijk te onderhouden, gaan ontzettend lang mee en er zijn ook honderden variaties mogelijk. Deze tegels zijn ideaal voor in de badkamer, keuken of het gehele huis.

Cement gebonden gietvloer van ega-floor-tec

Gietvloeren van ega-floor-tec worden steeds populairder in nieuwe en moderne woningen. Een cementgebonden gietvloer is mooi en strak en gemakkelijk te onderhouden. Daarnaast kan de gietvloer ook nog worden afgewerkt met een laklaag, epoxy of een wax laag voor een speciaal effect.

Visgraat parket

Visgraat parket is parket gelegd in het patroon van een visgraat. Door dit patroon straalt de vloer nog meer klasse en authenticiteit uit. Parket is een goede en klassieke vloerkeuze die al vele jaren wordt gekozen. Een parket vloer kan een leven lang mee gaan, mits goed onderhouden en goede kwaliteit vloer.

Polyurethaan vloer

Dit is een gietvloer gemaakt van elastisch kunststof. Het voordeel van deze vloer is dat die vrijwel op elke ondergrond geplaatst kan worden. Dit is een bijzonder sterke vloer met een naadloze en strakke look.

https://egafloortec.nl/