Heel Nederlands
Image default
Bedrijven

PPF folie en auto belettering

Wel eens nagedacht over PPF folie en auto belettering?

Heb je weleens van PPF folie gehoord? Het klinkt als iets heel ingewikkelds, maar dat is het niet. Dit is een beschermfolie die vandaag de dag steeds populairder wordt. Het is een transparante zelfhelende folie die krasjes en swirls letterlijk en figuurlijk als sneeuw voor de zon laat verdwijnen. Echt ideaal. Ik had er nog nooit van gehoord, totdat een buurman van een paar huizen verderop vertelde dat de swirls in de lak van zijn auto verdwenen waren en dat er ook bijna geen krasjes in de auto zijn gekomen sinds de folie er op zit. Zo cool dat dit kan! Daarom besloot ik me verder te verdiepen in hoe deze folie nou precies werkt. Ik ben onder de indruk geraakt!

Zelfhelende folie

Toen ik meer informatie op zocht over deze PPF folie, kwam ik er achter dat de folie zelfhelend is. Maar hoe werkt dat dan? En dat kan toch eigenlijk niet? De folie is gemaakt van glashelder polyurethaan en wordt aangebracht over de gelakte delen van de auto. Op deze manier worden deze delen beschermd tegen steenslag, kleine beschadigingen, swirls en andere invloeden van buitenaf. Doordat de toplaag over zelfhelende eigenschappen beschikt, verdwijnen kleine beschadigingen zodra deze in aanraking komen met een warmtebron. Bijvoorbeeld met warm water, of met de zon. Maar ook wanneer de PPF folie en een föhn met elkaar in aanraking komen, verdwijnen kleine krasjes en swirls.

Auto belettering

Omdat ik zo tevreden ben met de manier waarop de folie is aangebracht, besloot ik toen ik nadacht over auto belettering, de specialisten van Presto Dimensions in te schakelen. Ik hoorde van een zakenpartner namelijk dat auto belettering de meest efficiënte manier is van reclame maken. Nadat de auto belettering aangebracht was, merkte ik al dat het op sales gebied veel beter ging met mijn bedrijf. Mensen belden zelfs vanuit de file om meer informatie op te vragen over wat mijn bedrijf voor ze kan betekenen. Op zoek naar een bedrijf waar je PPF folie of auto belettering kunt laten aanbrengen? Dan raden mijn buurman, zakenpartner en ik Presto Dimensions te zeerste aan!

Voor meer info : https://www.prestodimensions.nl/

Gerelateerde artikelen

Waist trainer ook in Nederland

Mooie verwarmingsoplossingen met Kachels Apeldoorn Wichink Kruit

Afvallen met gember