Heel Nederlands
Image default
Bedrijven

Een high tea organiseren

Het organiseren van high tea bij jou thuis is niet alleen leuk, maar ook makkelijker dan je denkt. Samen met een hapjes cateraar kun je een leuke, smakelijke en stijlvolle high tea creëren. In dit artikel zal ik je stap voor stap meenemen in het proces van het organiseren van een high tea bij jou thuis.

Kies voor hapjescateraar.nl

Bij hapjescateraar.nl zit je helemaal goed wat betreft het bestellen van een high tea. Je zorgt er op deze manier voor dat jij ontzorgd wordt terwijl alles wel tot in de puntjes geregeld zal worden. Dat is fijn!

Bepaal het thema en het menu

Voordat je begint met het organiseren van de high tea, is het belangrijk om het thema en het menu te bepalen. Je kunt een klassieke high tea organiseren, maar er zijn ook veel andere opties zoals een traditionele Britse high tea, een wereldkeuken high tea of zelfs een high tea met veganistische gerechten. Je hapjes cateraar zal je hierbij helpen en je kunnen adviseren over de beste gerechten die je kunt serveren.

Kies de juiste locatie

Het is belangrijk om de juiste locatie te kiezen voor je high tea. Kijk naar de ruimte die je hebt en bepaal of je het binnen of buiten wilt doen. Bepaal ook of je gasten willen staan of zitten. Zorg ervoor dat de locatie een rustige omgeving heeft en dat er voldoende ruimte is voor alle gasten.

Kies de juiste decoratie

De decoratie is net zo belangrijk als het menu en het thema. Kies een mooi tafelkleed, serveerplanken en ander serviesgoed. Zorg ervoor dat het serviesgoed bij het thema past en omring het met bloemen en andere decoratieve elementen.

Organiseer entertainment

Om je high tea compleet te maken, moet je ook wat entertainment organiseren. Je kunt ervoor kiezen om bijvoorbeeld muziek op de achtergrond te spelen, maar je kunt ook een DJ inhuren of een spel organiseren.

De high tea serveren

Eenmaal alles geregeld is, kun je de high tea serveren. Zorg ervoor dat je alle gerechten op tijd klaar hebt en de tafel mooi gedekt is. Je kunt de gerechten op verschillende serveerplanken presenteren, zodat je gasten kunnen kiezen wat ze willen.

Geniet van de high tea

Nu is het tijd om te genieten van de high tea. Je gasten zullen zeker onder de indruk zijn van de gastvrijheid en de stijlvolle presentatie. De mooie decoratie, het heerlijke eten en het gezellige gezelschap zullen ervoor zorgen dat iedereen een onvergetelijke avond heeft.

Het organiseren van een high tea bij jou thuis is een leuke manier om een feestelijke gelegenheid te vieren. Met de juiste hapjes cateraar, het juiste thema, het juiste menu en de juiste decoratie, kun je een high tea organiseren waar je gasten van zullen genieten.