Heel Nederlands
Image default
Bedrijven

Dieren dekbedovertrekken van SNURK

Bij SNURK is het een aardige beestenboel. Ben je op zoek naar een dieren dekbedovertrek? Kies dan voor een mooi overtrek van SNURK met een originele, homemade fotoprint op 100% biologisch katoen. Met een SNURK-product koop je een dekbedovertrek wat met liefde en plezier voor je ontworpen is. De SNURK dieren dekbedovertrekken zijn er voor alle leeftijden.

Wilde dieren dekbedovertrek

Je komt ze niet zo snel tegen, maar bij SNURK zeker wel. Ook wilde dieren vind je bij SNURK op een dekbedovertrek. Val s’avonds in slaap in de armen van een aap of tussen een baby giraffe en welpje. Of wat dacht je van het stoere haaien dekbedovertrek? Wees niet bang, de haai doet je niets. Je kan lekker in slaap vallen in zijn bek vol tanden.

Huisdieren van SNURK

Vragen je kinderen al jaren om een huisdier, maar wil je makkelijk beginnen? Kies dan voor Ollie de kat of Bob de hond. Deze grijze tabby kat spint je s’avonds in slaap en beagle Bob houdt het voeteneind lekker warm. Dat slaapt wel zo gezellig!

Een origineel cadeau voor kinderen

Van de SNURK dieren dekbedovertrekken worden alle kinderen blij! Heb je binnenkort iets te vieren? Bijvoorbeeld een verjaardag, goed rapport of een cadeautje voor de feestdagen? Hoe leuk is een cadeau met het lievelingsdier van je kind? SNURK dekbedovertrekken zijn originele, praktische cadeaus waar je jarenlang plezier van hebt. Dankzij de anti krimp behandeling kan het beddengoed oneindig vaak gewassen worden zonder te krimpen.

Een mooi dieren dekbedovertrek kopen voor de kinderkamer, logeerkamer of voor je eigen kamer? Dat kan online via de webshop www.snurk.nl. Wist je dat SNURK ook hele leuke dieren prints hebben op kleding? Neem ook een kijken bij de collectie lounge wear, geschikt voor de hele familie!