Heel Nederlands
Image default
Beauty en verzorging

Cryolipolyse: gemakkelijke manier om vet te verminderen

Het kan een ongelooflijke uitdaging zijn om af te vallen ondanks een dieet, lichaamsbeweging of een gezonde levensstijl. Daarom zoeken veel mensen naar klinieken die cryolipolyse Amsterdam voor hen kunnen doen. Cryolipolyse is de veiligste en meest efficiënte methode om permanent vet te verliezen. Het is de beste methode om lichaamsvet te verminderen. U kunt uw vet verwijderen door het te bevriezen. Het is een niet-invasieve procedure. Dit betekent dat er geen injecties, naalden of anesthetica nodig zijn voor de behandeling. Het is veilig om te zeggen dat uw huid ongedeerd zal zijn en dat u na de behandeling uw normale routine kunt hervatten. Na de behandelingen komen de vernietigde vetcellen niet meer terug.

Waarom is de behandeling voordelig?

Er zijn veel voordelen aan het ondergaan van cryolipolyse om uw vetten te verwijderen. Een chirurgische incisie is niet nodig. Daarom hoeft u voorafgaand aan de behandeling niet verdoofd te worden. Het betekent dat de procedure weinig gevaar met zich meebrengt en geen littekens achterlaat. Het betekent ook dat infectie niet iets is waar u zich zorgen over hoeft te maken. Daarnaast betekent het ook dat er geen spieren, bloedvaten, zenuwen of huid zijn die blijvend beschadigd zijn in het behandelgebied. De operatie kan worden uitgevoerd zonder een overnachting in een ziekenhuis, omdat in een enkele sessie meerdere lichaamsdelen moeten worden behandeld. Het betekent dat u na de therapie gemakkelijk uw normale dagelijkse activiteiten kunt hervatten. Ongeacht uw leeftijd kunt u de behandeling ondergaan. De beschadigde of vernietigde vetcellen worden permanent uit uw lichaam verwijderd. Na het zien van het resultaat van de behandelingen voelt u zich zekerder.

Wat moet u weten over de behandeling?

Voordat u Cryolipolyse ondergaat, moet u weten dat het lang duurt voordat de behandeling resultaat laat zien. Het proces duurt lang omdat je lichaam de dode vetcellen moet verwijderen die door de gereedschappen zijn doodgevroren. Daarna worden de vetcellen definitief uit je lichaam verwijderd. Het resultaat van de eerste behandeling is na ongeveer vijf tot twaalf weken zichtbaar. Wel moet je daarna nog een gezonde levensstijl aanhouden om te voorkomen dat vetcellen zich weer ophopen. Er zijn een paar voorbeelden van dingen die u kunt doen om dit te doen, zoals elke dag meer bewegen. Je moet ook gezond eten en indien nodig supplementen nemen.