Heel Nederlands
Image default
Beauty en verzorging

Bij deze kapsalon in het centrum van Delft komt u helemaal tot rust

Zou u wel eens in de watten gelegd willen worden? Maak dan vooral een afspraak bij dé kapsalon van Delft, te vinden in het centrum: Art of Beauty by Antoinette. Hier bent u altijd van harte welkom en ontvangt u bij binnenkomst een kop heerlijke koffie of thee. U overlegt dan met een van de specialisten uit dit professionele team over welke haarverzorging het beste bij u past. Vervolgens maken zij een plan om u heerlijk te verzorgen terwijl u ontspant in de prachtige en rustgevende kapsalon midden in het dynamische centrum van Delft.

Laat u van top tot teen verzorgen door deze specialisten

De kapsalon van Art of Beauty by Antoinette in het centrum van Delft is de hele week geopend, met uitzondering van de zondag. U bereikt de salon gemakkelijk vanuit zowel het centrum als Delfgauw. Reken op dit ervaren team om u van uitsluitend de beste verzorging te voorzien. Een nieuw kapsel aan laten meten kan soms spannend zijn, en dat begrijpen deze professionals als geen ander. Reken daarom op deze specialisten om de tijd voor u te nemen en uw wensen zorgvuldig door te nemen. Wilt u uw behandeling uitbreiden met extra verzorging? Ook dat kan! Kies voor een heerlijke massage, een ontspannende gezichtsbehandeling of geef uw wimpers een boost met wimperlifting. Wat uw wensen ook zijn op het gebied van verzorging, de professionals van Art of Beauty by Antoinette staan graag voor u klaar.

Plan uw behandeling vandaag nog in

Als u dus op zoek bent naar een kapsalon in het centrum van Delft, gaat u dus naar deze professionals. Maak vandaag nog een afspraak en laat u binnenkort heerlijk verzorgen door een ervaren team. U kunt online een afspraak maken, een e-mail sturen of natuurlijk even langsgaan in het centrum van Delft om een datum en tijd in te plannen. Na een behandeling bij Art of Beauty by Antoinette gaat u gegarandeerd met een fijn en verfrist gevoel de deur uit!

https://www.beautybyantoinette.nl/haarverzorging-delft-centrum/