Heel Nederlands
Image default
Banen en opleidingen

Wil jij een NLP Practitioner opleiding volgen?

Vind je het interessant om te leren hoe het brein van anderen werkt? Dan is een NLP Practitioner opleiding zeer geschikt. NLP staat voor Neuro Linguïstisch Programmeren en is niet gebonden aan een beroep, leeftijd of denkrichting. Bij NLP staat de manier van denken centraal. Je leert welk effect een bepaalde manier van denken heeft op het gedrag, gevoelens en communicatie met anderen. Door middel van een NLP Practitioner opleiding leer je hoe gedrag, communicatie en gevoel beïnvloed, veranderd en indien nodig verbeterd kunnen worden. Tijdens de opleiding leer je verschillende technieken om verandering tot stand te kunnen brengen. De NLP Practitioner opleiding is dan ook voor iedereen aan te raden, maar specifiek voor mensen die bij het beoefenen van hun beroep veel in contact zijn met anderen, zoals een coach, psycholoog, docent of manager.

De mogelijkheden van een NLP Practitioner opleiding

Het volgen van een NLP Practitioner opleiding is geschikt voor allerlei doeleinden. Niet alleen doeleinden die nuttig zijn voor je beroep, maar ook voor persoonlijke doeleinden. Zo is het mogelijk om meer grip te krijgen op je eigen leven, jezelf persoonlijk te ontwikkelen of beter om te leren gaan met mensen in jouw omgeving. Na het volgen van de NLP Practitioner opleiding heb je alle kennis in huis om aan de slag te gaan met Neuro Linguïstisch Programmeren. Je beschikt dan over de volgende kennis en vaardigheden:

  • Wat NLP is en hoe het werkt
  • Beter horen en zien hoe mensen denken
  • Verandering in gang zetten met behulp van de juiste technieken
  • Vragen stellen om het onbewuste te sturen
  • Je eigen denken sturen en invloed hebben op wie je bent

Ontvang een certificaat

Wil jij een professioneel certificaat ontvangen na het succesvol afronden van de NLP Practitioner opleiding? Volg deze opleiding dan bij RaVisie. De inhoud van de opleiding bij RaVisie voldoet aan de standaarden van de Society of Neuro Linguistic Programming™. Bekijk de website van RaVisie voor meer informatie of neem telefonisch contact op met dit organisatie- en adviesbureau.

https://ravisie.nl/