Heel Nederlands
Image default
Banen en opleidingen

Loopbaancoaching in Nijmegen voor hulp bij belangrijke keuzes

Wil je het beste in jezelf naar boven halen en zou je graag beteren willen functioneren en presteren op je werk? Wil je hierbij graag de hulp ontvangen van een coach in de buurt van Nijmegen middels loopbaancoaching? Dan ben je welkom voor een vrijblijvend gesprek bij MD-act. Met ruim 25 jaar ervaring in het coachingsvak op het specifieke gebied van mens en werk, begeleiden de professionals van MD-act je bij tal van werk gerelateerde thema’s. Volg bij dit adviesbureau een coachingstraject om specifiek te werken aan jouw doelstellingen. Samen met hen overwin je obstakels en wordt er gewerkt aan groei, ontwikkeling en plezier. Gelukkige mensen presteren beter en deze coach nabij Nijmegen helpt je graag op weg middels loopbaancoaching.

 

Hiervoor kun je bij hen terecht

Of je nu meer zelfvertrouwen wenst te krijgen of zoekt naar een manier om beter te leren samenwerken, middels individuele coachingstrajecten werk je hieraan. Deze trajecten worden vormgegeven aan de hand van de vraag die jij hebt met betrekking tot jouw functioneren op het werk. De vraag kan relateren aan communicatie, zelfvertrouwen of samenwerken met collega’s. Maar net waar jij behoefte aan hebt. Wanneer je communicatieproblemen ondervindt met opdrachtgevers, collega’s of klanten kan een coach in de buurt van Nijmegen je daarmee helpen. Daarnaast helpen ze je ook graag met het verhogen van je effectiviteit of het ontwikkelen van leiderschap en specifieke competenties.

 

Verken de mogelijkheden in een vrijblijvend gesprek

Wil je graag meer weten over de mogelijkheden of denk je gebaat te zijn bij de hulp van een coach middels loopbaancoaching nabij Nijmegen? Verken in een verblijvend gesprek of coaching voor jou een goede manier is om jouw hulpvraag in te vullen. Zie je het helemaal zitten? Dan ga je direct aan de slag en kun je rekenen op een persoonlijke begeleiding en aanpak die aansluit bij de zaken die voor jou belangrijk zijn.