Heel Nederlands
Image default
Auto’s en Motoren

Leaseauto: mooi meegenomen voor de werknemer, must voor de werkgever

Voor de economische crisis was het lastig voor werkgevers om aan goede werknemers te komen. Het werven van geschikte kandidaten door middel van beloningen, zoals een leaseauto, was destijds een erg populair instrument. Met de komst van de crisis is daar verandering in gekomen. Ondanks dat de economie weer aan het aantrekken is, zijn werkgevers niet vrijgevig in het belonen van werknemers met extra’s, zoals mobiele telefoons of laptops. Toch is de auto van de zaak in veel sectoren niet meer weg te denken. Voor een groot bedrijf als PostNL is een auto van de zaak onmisbaar.

Waar kies je voor?

Dat het voor een werknemer mooi meegenomen is een auto van de zaak te rijden, dat is algemeen bekend. Het heeft namelijk veel voordelen, wie wil dat nou niet? Voor de werkgever ligt dit gegeven wel wat anders. De werkgever kijkt allereerst naar de behoefte, zoals wat voor type bedrijfsauto heeft hij nodig? Wat wil hij ermee bereiken? Welke bedrijfsauto rijdt relatief zuinig? Aangezien de grote werkgevers een heel wagenpark nodig hebben om hun core business te kunnen uitvoeren, wordt tevens gekeken naar een betrouwbaar automerk. Ook het imago van het merk speelt hierbij een belangrijke rol. PostNL maakt graag gebruik van het goede imago en de betrouwbaarheid van Volkswagen.

Ook voor de kleine ondernemer

Voor kleine(re) ondernemers zal de motivatie voor een automerk niet anders zijn. Wel wordt er rekening gehouden met andere factoren, waar onder de investering dat een klein bedrijf kan doen. Een VW Caddy leasen kan in dit geval ook bij kleinere leasemaatschappijen, wat de kosten behoorlijk kan beperken. En ben je starter, of financieel nog niet in staat meerdere bedrijfsauto’s aan te schaffen, dan loont het wellicht een occasion te leasen in plaats van een nieuwe auto.

Voor meer info : http://www.autoleaseneenmanszaak.nl/super-deals/volkswagen-caddy-leasen